Σελίδες

8 Απρ 2013

Ο λιβελογράφος της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ξαναχτυπά…

Αν δεν επρόκειτο για τον γνωστό ΚΚΕδολόγο Φώτη Παπούλια, θα λέγαμε ότι οι χυδαιότητες που γράφτηκαν στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ σχετικά με το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ και τα στελέχη του Κόμματος Δημήτρη Γόντικα και Μάκη Μαΐλη είναι προϊόν της νοσηρής φαντασίας κάποιων ατόμων που χρήζουν κλινικής αντιμετώπισης.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως το πρόβλημα δεν είναι παθολογικό. Αλλά παθολογικού αντιΚΚΕ μένους και προσπάθειας να χτυπηθεί και να συκοφαντηθεί το ΚΚΕ και τα στελέχη του, με κάθε τρόπο.

Ο λιβελογράφος της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, αφού εξάντλησε αυτό το διάστημα όλο το αντιΚΚΕ

Η αγωνία της ΑΥΓΗΣ για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ...

Στο φύλλο της Κυριακής 7/4/2013 η ΑΥΓΗ γράφει ότι η «εσωκομματική αντιπαράθεση στο ΚΚΕ... είναι κάτι παραπάνω από σφοδρή... και επιβεβαιώνεται από τη σπουδή του ίδιου του "Ριζοσπάστη" να απαντά ...όλα τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου που ανέδειξαν - το καθένα από τη δική του σκοπιά, βεβαίως - την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει».

Όχι, κύριοι της ΑΥΓΗΣ, τα δημοσιεύματα του Τύπου, αστικής και οπορτουνιστικής προέλευσης, δεν ανέδειξαν - καθένα από τη δική του σκοπιά - τη συζήτηση για τις Θέσεις του 19ου Συνεδρίου. Την ανέδειξαν όλα από την ΙΔΙΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Όλα τα αστικά και οπορτουνιστικά μέσα, συμπεριλαμβανομένης της ΑΥΓΗΣ, συντεταγμένα επανέλαβαν μονότονα αυτό που λένε τόσο καιρό, αυτό που λένε χρόνια ολόκληρα για το ΚΚΕ. Ότι το ΚΚΕ «είναι κόμμα σεχταριστικό, αντιδημοκρατικό», ότι «δεν κάνει συμμαχίες», ότι «υπάρχουν ηγετικές ομάδες που διαγράφουν όποιον διαφωνεί» και άλλα παρόμοια.

«Ο ελεύθερος σκοπευτής»...ΤΡΑΓΚΑΣ... Το λιβανιστήρι του ναζισμού

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τέσσερα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής και ο «ελεύθερος σκοπευτής» δημοσιογράφος κος Τράγκας επί τω έργω..
Αφορμή τα ευτράπελα που συνέβησαν στην προανακριτική, τα οποία αποτελούν πρόσφορο κλίμα για να μη βγει άκρη για την περιβόητη «Λίστα Λαγκάρντ», όπως και για τόσες άλλες υποθέσεις.
Με εύστοχες και απανωτές «πάσες» του δημοσιογράφου ξεδιπλώθηκαν οι θέσεις του φασιστικού - ναζιστικού αυτού μορφώματος.
Νοσταλγοί της επτάχρονης δικτατορίας στη χώρας μας εμφανίστηκαν και σαν θύματα πολιτικού διωγμού.
Στην περίπτωση που θα κάνουν κυβέρνηση, δεν είπαν με ποιο τρόπο, αλλά θα αδειάσουν τη χώρα από τους μετανάστες, θα απαγορεύσουν την αναπαραγωγή σε ανθρώπους με νοητικά νοσήματα, θα απαγορεύσουν

Κλειδοκράτορας για λογαριασμό της πλουτοκρατίας θέλει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον πομπώδη και παραπλανητικό τίτλο «Δώστε μας τα κλειδιά» επέλεξε για άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Αλέξης Τσίπρας, εννοώντας, όπως εξηγεί, τα κλειδιά της διακυβέρνησης, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και το ΔΝΤ για ένα άλλο μείγμα διαχείρισης της κρίσης που θα διαμορφώσει, κατά την άποψή του, όρους περάσματος στην ανάκαμψη για την ντόπια πλουτοκρατία. Ούτε λόγος βέβαια για εκείνα τα κλειδιά που τα μονοπώλια κρατάνε σφιχτά στα χέρια τους και τους επιτρέπουν με μοναδικό κριτήριο το κέρδος να αποφασίζουν τι και αν θα παραχθεί, πάντα με όρους σκλαβοπάζαρου για την εργατική τάξη.

Οι κοινοβουλευτικές αυταπάτες που σκορπάει για πολλοστή φορά στο λαό ισχυριζόμενος ότι η αλλαγή κυβέρνησης είναι ικανή συνθήκη για έξοδο απ' την κρίση και μάλιστα προς όφελός του, πάνε πακέτο με τις αυταπάτες για το ρόλο της ΕΕ ως συλλογικού θεματοφύλακα των συμφερόντων των μονοπωλίων. Αντ' αυτής και με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο, στηλιτεύει κάποιο «κυρίαρχο ευρωπαϊκό λόμπι». Ισχυρίζεται ότι δική του επιλογή ήταν μια «λύση» η οποία «πέραν όλων των άλλων έχει σοβαρές επιπτώσεις στην εν συνόλω αξιοπιστία του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος» και προσθέτει: «Πόσο μάλλον τη στιγμή, που για τη διάσωση αυτού ακριβώς του τραπεζικού συστήματος, οι λαοί, ιδιαίτερα στο Νότο, υποφέρουν με την πολιτική της λιτότητας». Ο Αλ. Τσίπρας ομολογεί ότι η διαδικασία διάσωσης των τραπεζών μέσω της ανακεφαλαιοποίησής τους προϋποθέτει μέτρα αιματηρής λιτότητας, δεν λέει όμως ότι αυτή τη διαδικασία ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται σθεναρά.