Σελίδες

17 Ιουν 2020

Το βιτριόλι...

Το βιτριόλι έγινε άλλοθι της διαχρονικής ταξικής τύφλωσης των ερτζιανών και των τηλεοπτικών ιδιωτικών και κρατικών καναλιών για να θαφτεί, εκτός από τις κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών (ΛΑΡΚΟ, Επισιτισμός, εκπαιδευτικοί) και η 24ωρη πανυγειονομική απεργία και οι κινητοποιήσεις που πραγματοποίησε χτες η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και άλλα σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία, στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της χώρας για ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας για όλους. 
Στο πλευρό των υγειονομικών για άλλη μια φορά τάχθηκαν συνδικάτα και φορείς απ' όλη τη χώρα, όπως και στην περίοδο της πανδημίας, που η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας για την υγεία του λαού στάθηκαν αποφασιστικός παράγοντας για να ακουστούν οι φωνές πίσω από τις μάσκες, να οργανωθεί ο αγώνας για μέτρα προστασίας μέσα σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.
Για αυτούς τους υγειονομικούς ζητούσαν οι φαρισαίοι της κυβέρνησης τα χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια τους, μέσα στην πανδημία.

Ο Πορτοσάλτε της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με σχόλιο του καταγγέλλει τον Άρη Πορτοσάλτε και τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», σημειώνοντας:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, που με τη γνωστή τακτική της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού, ανακάλυψε ότι για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και το ΚΚΕ.
Πολύ βολική -αν και γελοία- δικαιολογία για να κρυφτεί το χάος και το πραγματικό βασανιστήριο που προκάλεσε ο “Μεγάλος Περίπατος” και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο της Αθήνας, που μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε.