Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

«Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων»: Να απομονώσουμε τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής


Ανακοίνωση εξέδωσε η «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» σχετικά με την ίδρυση παράταξης από τη Χρυσή Αυγή στο χώρο των δικηγόρων στη Θεσσαλονίκη.
'Οπως αναφέρει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» σε ανακοίνωσή της: «Οι πιο στυγνοί υπερασπιστές της ταξικής αδικίας, της εκμετάλλευσης και της απανθρωπιάς, οι πιο αμείλικτοι εχθροί του εργαζόμενου λαού και των αγώνων για τα δικαιώματά του, οι εκφραστές ό,τι πιο αντιδραστικού, βρώμικου και χαμερπούς έχει γεννήσει και εξακολουθεί να γεννάει το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα στην Ευρώπη και στη χώρα μας, οι αντικομμουνιστές υμνητές και απόγονοι των εγκληματιών μακελάρηδων Γερμανών ναζί και των συνεργατών τους, που ματοκύλισαν τους λαούς, μαζί και τον ελληνικό, που έστησαν την προβοκάτσια του εμπρησμού του Ράιχσταγκ, οι θαυμαστές των κρεματορίων των στρατοπέδων συγκέντρωσης του Χίτλερ και των βασανιστηρίων της χούντας του Παπαδόπουλου, οι χυδαίοι και υποκριτές πατριδοκάπηλοι της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να πατήσουν την μπότα τους και στο χώρο των δικηγόρων, ιδρύοντας συνδικαλιστική παράταξη στη Θεσσαλονίκη.
Αλήθεια, για ποιους θέλουν να "συνδικαλιστούν" και τι να "διεκδικήσουν" στο χώρο;

Οι «κούφιες» φράσεις της εργατικής αριστοκρατίας

Οποιος θέλει να «δουλέψει» το λαό, να κρύψει τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα αλλά χωρίς να φανεί ότι το υποστηρίζει, καταφεύγει σε «κούφιες» φράσεις, που δε σημαίνουν τίποτα. Ετσι και ο Στάθης Ανέστης, αναπληρωτής γραμματέας της ΓΣΕΕ, μιλώντας προχτές στην «απεργιακή» συγκέντρωση των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ αφού διαπίστωσε για χιλιοστή φορά τα προβλήματα των εργαζομένων (λες και δεν τα ξέρουν) κατακεραύνωσε τους υπαίτιους.

Να ποιοι φταίνε για το στέλεχος της ΠΑΣΚΕ. Φταίνε «οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές», «ο θατσερισμός» που «παίρνει την εκδίκησή του από τις κοινωνίες και τους εργαζόμενους για όσα είχαν κατακτήσει με αγώνες, κόπο, ιδρώτα και αίμα την τελευταία