Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Πως θα μηδενίσουμε το χρέος με το μνημόνιο νο 5!!!

Σε 107 χρόνια ή σε 214 με «επιμήκυνση», ξεπληρώνουμε τελείως και μετά φουλ για την ανάπτυξη!
Με τόσα σενάρια αποπληρωμής του χρέους δεν θα ήταν άσχημα να προτείνουμε και εμείς ένα ακόμη σενάριο, άκρως αποτελεσματικό και χωρίς οι δανειστές μας να χάσουν τίποτα ενώ η χώρα θα κρατήσει την αξιοπρέπειά της και την αξιοπιστία των αγορών. Άλλωστε δεν πιστεύουμε ότι τα άλλα σενάρια που προτείνονται και προβλέπουν υποτιμητικές για τη χώρα συμφωνίες όπως η (πονηρή) «επιμήκυνση», το «κούρεμα», η αναδιαπραγμάτευση, η ΕΛΕ, η ελεγχόμενη πτώχευση, τα ευρωομόλογα κλπ είναι καλύτερα. 

Facebook:Άλλο ένα πείραμα της CIA....

Αναδημοσίευση από το λημέρι
Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook...δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ'ότι οι ίδιοι περίμεναν. Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία "The Overlord" (Ο Επικυρίαρχος).

ΗΠΑ : Περικοπές 38 δις $ - με το ίδιο παραμύθι πείθουν τους λαούς παγκοσμίως ...

Αναδημοσίευση από redfly planet
Τις προηγούμενες δυο μέρες παίχτηκε στις ΗΠΑ ένα παιχνίδι ανάλογο με αυτό που ζούμε τον τελευταίο χρόνο στην χώρα μας. Το παιχνίδι του "Εαν δεν πάρουμε άμεσα μέτρα, και σας κόψουμε μισθούς και παροχές, τότε δεν θα μπορούμε να σας πληρώσουμε καν".

Με το πρόχημα λοιπόν της εσωτερικής στάσης πληρωμών και την αναγκαστική απόλυση 800.000 δημοσίων υπαλλήλων, η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη προχωράει σε περικοπές που σε πρώτη φάση θα φτάσουν τα 38 δις $ μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2011. Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που αρκετά τρισεκατομμύρια $ έχουν φτάσει σε τράπεζες και μεγάλες επιχειρήσεις, είτε ως ρευστό είτε ως εγγυήσεις, για την "διάσωσή" τους. Βεβαίως οι Αμερικάνοι, ως πρώτοι διδάξαντες στις μεθόδους παραπλάνησης λαών, έστησαν ολόκληρο καβγά μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών, τάχα μου γιατι οι Δημοκρατικοί δεν ήθελαν να παρθούν τα μέτρα, ενώ ο Ρεπουμπλικάνοι εκβίαζαν με καταψήφιση του Προϋπολογισμού και πτώση της κυβέρνησης, ώστε να περάσουν τα μέτρα !!! Φυσικά και δεν ήθελαν οι Δημοκρατικοί του Ομπάμα, ... αφού είναι και αυτοί φιλόπονοι ανθρωπιστές και σοσιαλιστές σαν το δικός μας ΠΑΣΟΚ !

Β.Ι. Λενιν Αριστερισμός παιδική αρρώστια του Κομμουνισμού


Β.Ι. Λενιν Αριστερισμός παιδική αρρώστια του Κομμουνισμού

Διαχρονικό και ΝΟΜΙΜΟ, το έγκλημα της καταλήστευσης των ασφαλιστικών ταμείων .Ο Σ. Χαλβατζής εκ μέρους του ΚΚΕ, μας θυμίζει στην σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για το "σκάνδαλο" των δομημένων ομολόγων,  την αέναη και νόμιμη κατα την αστική νομοθεσία, υφαρπαγή της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων απο το 1950 έως σήμερα, ώστε να στηριχθεί η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων !

Νέες αντεπαναστατικές αποκαλύψεις.


Νέες αποκαλύψεις για τις αντεπαναστατικές ενέργειες των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα η κρατική τηλεόραση της Κούβας. 
Με συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτεται πως ο Ραούλ Καπότε, καθηγητής Πανεπιστημίου Παιδαγωγικών Επιστημών της Αβάνας, στρατολογήθηκε από αξιωματούχους του Γραφείου Συμφερόντων των ΗΠΑ στην κουβανική πρωτεύουσα και στη συνέχεια ανέλαβε το ρόλο του πράκτορα «Πάμπλο» για τη CIA το 2006. 
Ο ίδιος ωστόσο υπηρέτησε τη χώρα του εκπληρώνοντας αποστολές για την Κούβα ως πράκτορας «Ντανιέλ». Οι οδηγίες της CIA ήταν ξεκάθαρες. 
Ο Καπότε έπρεπε να συλλέγει πληροφορίες και ταυτόχρονα να προωθεί, να ενθαρρύνει και να υποκινεί ομάδες διανοουμένων για να διεξάγουν συγκεκριμένες αντεπαναστατικές ενέργειες με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Όχι ρε! Οι βουλευτές δεν είναι τζαμπατζήδες, μόνο υπηρέτες είναι...


Είδα ένα παράξενο όνειρο και δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω. Ήμουν λέει σε κάτι διόδια και τα ανοίξαμε και περνούσε ο κόσμος κορνάροντας και χαρά μεγάλη υπήρχε. Μέχρι που κάποιος νομοταγής σταμάτησε και επέμενε να πληρώσει.
«Παρακαλώ, κύριε, περάστε. Έχουμε ανοίξει τα διόδια για να σας απαλλάξουμε, έστω για λίγο, από το νταβατζιλίκι των εργολάβων» του είπε κάποιος.
«Όχι. Θέλω να πληρώσω. Πάνω απ’ όλα, οι νόμοι. Και το κιμπαρλίκι, ρε γαμώτο. Να με πει κανείς τζαμπατζή; Δε θα το αντέξω» ήταν η απάντηση.
«Δε θα σας κατηγορήσει κανείς, κύριε. Δεν είναι τζαμπατζιλίκι η άρνηση στο νταβατζιλίκι. Περάστε τώρα που γυρίζει».
Ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού και βγαίνει έξαλλος ένας μαγκούφης.