Σελίδες

8 Μαρ 2019

Ο «βαμμένος Χρυσή Αυγή» από Καμμένο σε Καμμένο... με Τσίπρα αρχηγό...

 Σας ενημερώνουμε ότι ο Μπαλτάκος
αυτός που ήταν γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά
αυτός που μιλούσε…φιλικά με τον Κασιδιάρη και η κυβέρνηση Σαμαρά δεν ήξερε τίποτα (θυμηθείτε τη συνομιλία:  https://www.tovima.gr/2014/04/02/politics/ypogeies-synomilies-sok-p-mpaltakoy-il-kasidiari-video/), 

Ο μισθοφόρος του survivor με τους μισθοφόρους της αριστεράς...

Δεν έχουν αφήσει Μισθοφόρο για Μισθοφόρο στον ΣΥΡΙΖΑ...
Διεύρυνση του "προοδευτικού μετώπου" με μισθοφόρους σάπιων τηλεριάλιτι...

Το προοδευτικό μέτωπο του Σύριζα βρίσκεται στα σκαριά και από αυτό δε θα μπορούσαν να λείπουν άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, όπως οι μισθοφόροι δημοφιλών ριάλιτι.
Πολύτιμες ενισχύσεις στον Συριζα χαρίζει γενναιόδωρα ο χώρος της reality - trash τηλεόρασης. Mετά από δύο προερχόμενους από το Power of Love υποψήφιους (η μία μάλιστα φιλοβασιλική για να ενισχυθεί ο πολιτικός "πλουραλισμός" της χώρας), ήρθε η ώρα του πρώτου Survivor να μας δώσει το "αριστερό" πρόσημο!!!

«Προοδευτικός πόλος»…

Προοδευτικός Κώλος...
   Ο πρωθυπουργός απηύθυνε «πλατύ κάλεσμα» στις δυνάμεις που, όπως είπε, «αυτοπροσδιορίζονται στον χώρο τον προοδευτικό», για την συγκρότηση «μετώπου» απέναντι στις «νεοφιλελεύθερες επιλογές» και στην «άνοδο της ακροδεξιάς» ενόψει των ευρωεκλογών.
    Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία τι εννοεί ο κ.Τσίπρας σαν «προοδευτικό μέτωπο» – ή κατ΄ άλλη εκδοχή «προοδευτικός πόλος» – όταν ρωτήθηκε για την ανταπόκριση που περιμένει από την κυρία Φώφη Γεννηματά (και τον κ.Σταύρο Θεοδωράκη,  που την επομένη απέρριψαν την πρόσκληση), απάντησε: «Η πρόταση είναι ειλικρινής, απευθύνεται σε όλους όσοι αυτοπροσδιορίζονται στον προοδευτικό χώρο (…)». 
    Το θέμα εδώ δεν είναι μόνο η αναγωγή του «είσαι ό,τι δηλώσεις» σε πολιτικά αποδεκτό κριτήριο. Είναι το τι καταγράφεται σαν «προοδευτικό» στην πρωθυπουργική προεκλογική τακτική.