Σελίδες

21 Μαρ 2019

ΓΣΕΕ των μαφιόζων, οπορτουνιστές και Τυριμόπουλοι

Εργατοπατέρες, μαϊμούδες σύνεδροι, θλιβεροί οπορτουνιστές, Τυριμόπουλοι και άλλα τσογλάνια για την μπανάνα του συστήματος.
Βγήκαν όλοι. Έτσι τη θέλουν τη ΓΣΕΕ. Και χειρότερα. Φτάνει να μην περάσει στα χέρια της εργατικής τάξης. Και καλά με τους εργατοπατέρες. 
Αλλά έχουμε και τους κολαούζους τους. Αυτούς που τόσα χρόνια παρασιτούσαν δίπλα τους στις συγκεντρώσεις των «ήταν πέντε, ήταν έξι κι έγιναν οκτώ». 
Τους ΛΑΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ που τόσα χρόνια τους στήριζαν και πορεύονταν θλιβερά μαζί τους. Όλα εκείνα τα γκρουπούσκουλα που μεσοτοιχία με τους εργατοπατέρες θύμιζαν εποχές αντισυγκεντρώσεων απέναντι στο ταξικό κίνημα.

Η συνδικαλιστική μαφία αναζητεί προστάτες στους μηχανισμούς καταστολής

Στις δυνάμεις καταστολής καταφεύγει η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, προκειμένου να διαφυλάξει τις καρέκλες και τους μισθούς των χιλιάδων ευρώ, καθώς την Πέμπτη συναντήθηκε με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κ. Παπακώστα.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Η συνδικαλιστική μαφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, ξέροντας ότι στα εργοστάσια, στα γραφεία και τις επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να τους δουν ούτε ζωγραφιστούς, πήρε σβάρνα τα υπουργεία και τα γραφεία των κομμάτων που επέβαλαν τα μνημόνια.