Σελίδες

1 Νοε 2011

"ΠΑΛΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ" / "ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"

ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΕΠ 5/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους της Αττικής σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή 4 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα. Καλεί σε συμπόρευση ώστε να παρεμβεί ο ίδιος ο λαός πιο αποφασιστικά στις εξελίξεις. Να αποτύχουν τα εκβιαστικά τρομοκρατικά διλήμματα που θέτουν η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, η ΕΕ.

Τώρα πρέπει να ακουστεί δυνατά:

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ & ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ


Ο λαός πρέπει να δυναμώσει τους ταξικούς λαϊκούς αγώνες, να αξιοποιήσει τις εκλογές για να αποδυναμώσει ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ΕΕ. Να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ. Ταυτόχρονα να προχωρήσει πιο αποφασιστικά η λαϊκή οργάνωση στους τόπους δουλειάς και τις συνοικίες.
Αυτός είναι ο δρόμος για να εμποδίσει τα χειρότερα που θα του φέρουν, καθώς η κρίση στην ΕΕ και την ευρωζώνη βαθαίνει και οξύνονται οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις.