Σελίδες

5 Απρ 2019

«Ελλάς-Ελλήνων-ΝΑΤΟτσολιάδων»…

    70 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ    
   Σήμερα έχουμε… «γιορτή». Είναι η επέτειος των 70 χρόνων του ΝΑΤΟ. Το έναυσμα για το… «γλέντι» το έδωσε πριν από λίγες μέρες, από την φιλόξενη σε αυτές τις περιπτώσεις «Καθημερινή», ο Τζέφρι (ένας είναι ο Τζέφρι).
    Ο κύριος πρέσβης (ένας είναι ο πρέσβης), αυτός που πριν μας έρθει εδώ είχε δώσει τα δημοκρατικά του διαπιστευτήρια στην Ουκρανία ως προς τις μεθόδους που μπορούν να ακολουθηθούν για να πέσει μια χώρα στα χέρια των ναζιστοσυμμοριών, έγραψε (http://www.kathimerini.gr/1017113/article/epikairothta/politikh/tzefrei-paiat-gia-thn-70h-epeteio-toy-nato):
«Ο Οργανισμός του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) είναι η πιο επιτυχημένη συμμαχία στην Ιστορία. Τα τελευταία 70 χρόνια, το ΝΑΤΟ συνέβαλε στη δημιουργία της πιο ασφαλούς, σταθερής και ευημερούσας περιόδου στην ευρωπαϊκή ιστορία». 

Εργατοπατέρες και νεοναζί όλα τα τσιράκια δουλεύουνε μαζί (VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
Τέτοιου είδους πρακτικές είχαμε να δούμε από την εποχή της χούντας 

«Οι φασίστες δολοφόνοι και μαχαιροβγάλτες του Παύλου Φύσσα, μεταναστών κ.ά.,  με τους φασιστικούς χαιρετισμούς του Χίτλερ, αυτοί που όλα τα χρόνια υπερασπίζονται τα συμφέροντα του κεφαλαίου για να τσακίσει τους εργαζόμενους, αυτοί ήρθαν σήμερα να υπερασπιστούν την εργοδοσία και τη συνδικαλιστική μαφία που έχει καθίσει στο σβέρκο των εργαζομένων και πρέπει να πάνε φυλακή». Αυτό επισήμανε ο Θανάσης Παφίλης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ μιλώντας στη Βουλή, αναφερόμενος στο συνέδριο - μαϊμού που επιχείρησε να στήσει η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ στη Ρόδο.