Σελίδες

3 Νοε 2019

Kατ' οίκον περιορισμό... για διαδηλώσεις και πορείες σχεδιάζει η κυβέρνηση Κούλη

Κυβέρνηση Κούλη
Η κυβέρνηση ΝΔ παίρνοντας τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ δίνει τα πάντα στους επιχειρηματικούς ομίλους, στα αφεντικά της δηλαδή, ενώ παράλληλα τσακίζει τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων επιφυλάσσοντας τους περισσότερο «νόμο και τάξη» - χτύπημα της απεργίας,  τσάκισμα εργασιακών δικαιωμάτων, κατάργηση ασύλου, διαδηλώσεων, πορειών, ηλεκτρονικό φακέλωμα, αστυνομοκρατίαχυδαίο αντικομμουνισμό, χαφιεδισμό (ρουφιάνος), παραχάραξη της ιστορίας, κτλ. - γενικά απόλυτη εναρμόνιση με τις απαιτήσεις  ΕΕ και αστικής τάξης.

Έτσι μετά το χτύπημα της απεργίας σειρά έχουν τα μέτρα περιορισμού (κατάργησης) των διαδηλώσεων και διαμαρτυριών στο όνομα της "προστασίας του κόσμου" από την ταλαιπωρία που αυτές προκαλούν!!! 



Νομοθετική ρύθμιση για τον περιορισμό των διαδηλώσεων και πορειών ετοιμάζεται να καταθέσει στην Βουλή η κυβέρνηση και μάλιστα με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κούλη. Αυτή την είδηση φιλοξενεί ως πρώτο θέμα η Καθημερινή, επιχειρώντας μάλιστα να «ανοίξει» την συζήτηση για το θέμα και να «μετρήσει» αντιδράσεις.

Προς φασιστοκωλόπαιδα και νεοφιλελεδοκαλόπαιδα

Από το Facebook του Νίκου Μπογιόπουλου
Ορισμένα φασιστο-κωλόπαιδα, παρέα με κάτι άλλα αμόρφωτα νεοφιλελεδοκαλόπαιδα – εκείνα που βλέπουν την 28η Οκτώβρη σαν σύμβολο κατά του… “λαικισμού” και υπέρ του… “εθελοντισμού” – με αφορμή το άρθρο μας  για την 28η Οκτωβρίου (1940: Ο Αντάρτης-λαός ήταν «ενωμένος» με τον γερμανοτσολιά-ταγματαλήτη;) νόμισαν ότι βρήκαν την αφορμή να εκτοξεύσουν το γνωστό γκαιμπελισμό. Τι λέει ο γκαιμπελισμός; Οτι οι κομμουνιστές τήρησαν – τάχα – «ουδέτερη» στάση απέναντι στους φασίστες όταν αυτοί επιτέθηκαν στην Ελλάδα και πως η αντίσταση των κομμουνιστών ξεκίνησε μόνο όταν οι χιτλερικοί επιτέθηκαν εναντίον της Σοβιετικής Ενωσης…