Σελίδες

7 Οκτ 2019

Μπογδάνο, βάλε την κουκούλα…

Ο βήχας και ο φασίστας δεν κρύβονται, ακόμα και αν ο δεύτερος αρχίσει να φοβάται τις συνέπειες όσων έκανε, και αρχίζει να σβήνει τα ίχνη του. Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί…

Αμέσως μετά την ανάρτηση, όπου σαν κοινός καταδότης, δημοσιοποιούσε προσωπικά στοιχεία διαδηλωτή, καλώντας τις αστυνομικές αρχές να τον συλλάβουν, έκανε τηλεοπτική εμφάνιση στη γνώριμη για αυτόν συχνότητα του ΣΚΑΪ. Εκεί βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον Ντούμα, τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών, κι όταν πήγε η συζήτηση στην ταυτότητα του διαδηλωτή, έκανε σαν μικρό παιδί που ξέρει αυτό που ρώτησε η δασκάλα και πετιέται για να το πει:

-Τον έχω βρει εγώ…

Η συνέχεια στο παρακάτω ακουστικό, από τη σημερινή Ελληνοφρένεια.

«Συκοφάντηση και χαφιεδισμός. Παλιά τους τέχνη κόσκινο» - Το ΚΚΕ καταγγέλλει το χαφιεδισμό του βουλευτή Μπογδάνου

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου
Ανακοίνωση για την κατάπτυστη χαφιεδικού τύπου κίνηση του Κ. Μπογδάνου να προχωρήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας διαδηλωτή που φέρεται να πήρε μέρος σε επεισόδια το Σάββατο με τα ΜΑΤ κατά την διάκρεια της αντιμπεριαλιστικής κινητοποίησης εξέδωσε τη Δευτέρα το ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση σημειώνεται: 
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΪ” των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος

«Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο…»

Άρχισαν, λοιπόν, τα «όργανα». Ποια «όργανα»; Μα, τα «όργανα της τάξεως», βεβαίως. 
Εκείνοι που ποτέ δεν ενοχλήθηκαν όταν τα «όργανα της τάξεως» τραυμάτιζαν διαδηλωτές, έριχναν χημικά σε ηλικιωμένους, τώρα έχουν βγει «σεργιάνι» και στο διαδίκτυο δίνουν τα στοιχεία διαδηλωτών, για να αναλάβει το κράτος να τους «τακτοποιήσει». 
Έχουν «σοκαριστεί» από τις προχθεσινές εικόνες στο άγαλμα του Τρούμαν όταν οι κατασταλτικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε μια αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση. 
Δείχνουν με το δάχτυλο κι επικηρύσσουν με αμοιβή ανθρώπους που φανερά και χωρίς να έχουν να κρύψουν τίποτα διαδήλωσαν ενάντια στην σύγχρονη αμερικονοκρατία στη χώρα, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μ. Πομπέο.