Σελίδες

4 Μαΐ 2014

Η αναγέννηση του φασισμού στην Ουκρανία με την χορηγία ΗΠΑ - Ε.Ε. - ΝΑΤΟ (Video)



Αποκλειστικό βίντεο της αναγέννησης του φασισμού στην Ευρώπη. 
Οι πολιτικοί υπηρέτες του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ, μαζί με  την ΕΕ  και το ΝΑΤΟ έχουν εγκαταστήσει (μέσα από τη βίαιη, τεχνητή "επανάσταση") μια φασιστική κυβέρνηση στην Ουκρανία και τώρα προωθούν έναν εμφύλιο πόλεμο στο εσωτερικό της χώρας. 
ΗΠΑ και Ε.Ε. έχουν επενδύσει στους ναζιστές συμμάχους τους, περισσότερα απο 5.000.000.000 (πέντε δισ.) δολλάρια για να πετύχουν τους στόχους τους.

Γιατί ο λαός χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ;

Με ποια κριτήρια θα πρέπει οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να σταθούν μπροστά στην κάλπη; 
Πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τις εκλογές με βάση τα δικά τους συμφέροντα; 
Ο νους θα πρέπει να είναι στην επόμενη μέρα των εκλογών και το τι έχουν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι, ο λαός.
Την επομένη των εκλογών, όλα όσα ευθύνονται για την κατάσταση των εργαζομένων θα είναι εδώ. Τίποτα δεν θα έχει αλλάξει, είτε αποδυναμωθεί η συγκυβέρνηση και ισχυροποιηθεί η αξιωματική αντιπολίτευση, είτε όχι.
Τα μονοπώλια θα συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο στην οικονομία. Για την ανταγωνιστικότητά τους, θα συνεχίσουν να ζητάνε μέτρα και ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων, του λαού. Η ΕΕ θα είναι κι αυτή εδώ, είτε στο Ευρωκοινοβούλιο ενισχυθούν οι σοσιαλδημοκράτες όλων των αποχρώσεων, είτε οι «φιλελεύθεροι».

Game ψευδαισθήσεων over!

Χάρι Πότερ; Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ; Υπάρχει, όχι ηγέτης αλλά, απλά, υποψήφιος της «οποιασδήποτε» αριστεράς σε «οποιοδήποτε» ακροατήριο πλην του αμερικανικού εφηβικής και μετεφηβικής ηλικίας, αυτού που ξαπλώνει σε υπνόσακο μπροστά από το πολυκατάστημα για να πάρει πρώτος την κονσόλα χ ψ ω, που θα θεωρούσε τη δήλωση «πολιτική»; Αυτός ο «κωδικός» προεκλογικής επικοινωνίας πού ακριβώς στέκεται στην έστω συριζαίικη πίστα τελικού σταδίου, ως απάντηση στην πολυδιαφημισμένη τους ανθρωπιστική κρίση;

Για όποιον δεν κατάλαβε, το μνημόνιο είναι εγχειρίδιο παιχνιδιού του καπιταλισμού, που απλώς δίνει και παίρνει μονάδες με τα χτυπήματά του, σ' έναν μοντέρνο και ικανό χρήστη που παίζει «mortal combat» (θανάσιμη μάχη) ζωντανά στο διαδίκτυο όπου κι αν βρίσκεται. Ο Αλέξις δεν παίζει με τις λέξεις απλώς. Εχει μέσα του αναπτύξει μια «πρωτοτυπία». Θεωρεί τον εαυτό του μια ζωντανή διαφήμιση. Ενα σλόγκαν τεράστιο διαφήμισης της διαχειριστικής αριστεράς του, με όρους «κόκα κόλα πάει με όλα» ή ακόμη και πιστωτική κάρτα τύπου «αμέρικαν εξπρές, μη φεύγεις απ' το σπίτι σου δίχως αυτήν»...