Σελίδες

18 Φεβ 2019

Η «ιώβεια» υπομονή του Γκιόκα στο συριζόφωνο της ΕΡΤ (video)

Σήμερα το Συριζόφωνο της ΕΡΤ έδωσε νέο ορισμό στην δημοσιογραφική ξεφτίλα.
Τρεις «δημοσιογραφοι» σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου έκαναν απανωτές ερωτήσεις στον βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα και με συνεχείς διακοπές τον εμπόδιζαν να ολοκληρώνει τις απαντήσεις του.
Όσο ο βουλευτής του ΚΚΕ αποκάλυπτε τις πλαστές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των αστικών κομμάτων και ιδιαιτέρως μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τόσο οι «δημοσιογράφοι» έπεφταν όλοι μαζί πάνω του.
Είναι οι ίδιοι «δημοσιογράφοι» που όταν φιλοξενούν οποιονδήποτε εκπρόσωπο της Κυβέρνησης κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια – σαν «παναγίτσες» – κουνάνε συγκαταβατικά το κεφάλι τους και γλείφοντάς τον από την αρχή μέχρι το τέλος της συνέντευξης – μονολόγου.

Δημήτρης Κουτσούμπας – “Ο Τσίπρας παθαίνει συχνά Παπαγγελή”


Χειμαρρώδης εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο in.gr ο Δημήτρης
Κουτσούμπας, εκτοξεύοντας “φαρμακερές” ατάκες κατά του Αλέξη Τσίπρα και άλλων στελεχών του Σύριζα, που θεωρούν πως κρυπτόμενοι πίσω από τσιτάτα των κλασικών θα εξωραΐσουν τη βαθιά αντιλαϊκή πολιτική τους. “Κατήφορο χωρίς πάτο” χαρακτήρισε την τετραετία της “πρώτης φοράς αριστερά”, στηλιτεύοντας το θράσος της κυβέρνησης να εμφανίζει ως μεγάλες φιλολαϊκές τομές τα ψίχουλα που μοιράζει στο λαό. Παρομοίασε επίσης τον Αμερικανό πρέσβη Πάιατ ως Πιουριφόι που “σουλατσάρει παντού”, προειδοποιώντας ότι οι “μεντεσέδες σκουριάζουν και καταλήγουν στα σκουπίδια”. Αναφέρθηκε επίσης στους εκλογικούς στόχους του ΚΚΕ, που είναι η ενίσχυσή του σε όλες τις επερχόμενες κάλπες, αλλά και τον εφικτό στόχο να εκτοπιστεί η ναζιστική ΧΑ από την τρίτη θέση. Τράβηξε κόκκινη γραμμή μεταξύ των ανθρώπων που