Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΞΕΦΤΙΛΗΣ

Αλέκα Παπαρήγα στη Βουλή: 21/9/2011Ράστ ζεϊμπέκικος χαβάς

Φοβάνται και το … σήμα !!!

Το έμβλημα της ΕΣΣΔ,
του πρώτου εργατολαϊκού κράτους στον κόσμο,
που φοβίζει ακόμα τους αστούς....

Αναδημοσίευση από ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Με τις προσωπικές πινελιές του ΦΑΡΟΥ και του REDFLY


Πέραν πάσης φαντασίας !
Είναι δυνατό ;
Να φοβάνται ΑΚΟΜΑ και στη θέα του σήματος της (εδώ και είκοσι χρόνια διαλυμένης) ΕΣΣΔ ;"ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕ
Χτεσινή απόφαση - παραπέρα βήμα στον αντικομμουνιστικό κατήφορο
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.--
Το Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης αποφάσισε χτες ότι το σφυροδρέπανο και το έμβλημα της πρώην Σοβιετικής Ενωσης δεν μπορεί να καταχωρηθεί ως σήμα ρούχων στην ευρωπαϊκή αγορά διότι αντίκειται στη νομοθεσία ορισμένων χωρών μελών της ΕΕ, όπως της Ουγγαρίας. 

ΚΚΕ - Οργανωμένη ανυπακοή στα χαράτσια

Οργανωμένη άρνηση πληρωμής. 
Μπορούμε να το επιβάλουμε. 
Να γίνει αγωνιστική κοσμοπλημμύρα σε όλη τη χώρα,να εμποδίσουμε να νομοθετήσουν το χαράτσι.

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην ΑθήναΑπό Π.Α.ΜΕ.

Για ποιον δουλεύουν;Προσπαθεί, φιλότιμα είναι αλήθεια, ο συντάκτης του «Πριν» (18/9/2011) να στοιχειοθετήσει τον τίτλο που επέλεξε για το σχετικό με το ΚΚΕ άρθρο του: «Κομματικό μονοπώλιο στο κίνημα». Το συμπέρασμα της εφημερίδας του ΝΑΡ βγαίνει από την ερμηνεία που δίνει στις θέσεις του ΚΚΕ για το κίνημα και που με μεγάλη σαφήνεια διατύπωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Θεσσαλονίκη. Κάπου ο αρθρογράφος μιλά και για παράφραση του κρατικομονοπωλιακού καπιταλισμού (ΚΜΚ), για να του βγει η εκτίμηση. Αλλά φαίνεται πως η αδυναμία κριτικής στην πολιτική του ΚΚΕ και για το κίνημα από τη σκοπιά της δικής τους αντίληψης τον αναγκάζει να παραφράζει, πολύ περισσότερο να διαστρεβλώνει την ίδια τη συνέντευξη και την αναφορά της στο λαϊκό κίνημα, προκειμένου να στηρίξει την αντιΚΚΕ προπαγάνδα τους. Αλλωστε, την έχουν προσφιλή τακτική τους.

Μπλόκο στα χαράτσια.Το σημερινό συλλαλητήριο των ταξικών συνδικάτων, του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα και οι λαϊκές κινητοποιήσεις σε άλλες πόλεις της χώρας ενάντια στα χαράτσια και στη φοροληστεία του κράτους των καπιταλιστών είναι μια κρίσιμη ταξική αναμέτρηση. 
Απ' άκρη σ' άκρη της χώρας, κυβέρνηση, τρόικα, πλουτοκρατία και τα κόμματά της πρέπει να πάρουν ένα ισχυρό μήνυμα: 
Δεν πληρώνουμε. 
Δεν μπορούμε να πληρώσουμε. 
Μπλοκάρουμε τα χαράτσια. 
Δεν θα φτωχύνει ο λαός για να ξεπληρωθούν τα χρέη του κεφαλαίου. 
Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί επαγγελματίες, συνταξιούχοι και αγρότες, με τη συμμετοχή τους να απαντήσουν στους εκβιασμούς, στα τρομοκρατικά διλήμματα, στις απειλές περί χρεοκοπίας. 
Στην πλημμυρίδα των φόρων να ορθώσουν φράγμα αντίστασης, ανυπακοής, οργανωμένης άρνησης πληρωμών.

Προαποφασισμένα, προμελετημένα και αδίστακτα!Η έρευνα είναι γνωστή. Παρουσιάστηκε από το Κέντρο Οικονομικών και Πολιτικών Ερευνών της Ουάσιγκτον (CERP) πέρυσι τον Ιούλη.
Αμέσως μετά, δηλαδή,
από τους «Μηχανισμούς Στήριξης»,
από τα «πακέτα των δανείων»,
από τα περί «διάσωσης της Ελλάδας» και
απ' όλους τους συναφείς ουρανομήκεις πανηγυρισμούς που συνόδευσαν την επιβολή του μνημονίου, την οποία το ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑ.Ο.Σ, η Μπακογιάννη και οι λοιποί εμφάνισαν σαν την πολιτική της «σωτηρίας» του τόπου.
*
Σήμερα, στο φόντο της πτώχευσης που έχει επέλθει για εκατομμύρια εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και επαγγελματίες,
στον απόηχο της χτεσινής γερμανικής δήλωσης ότι η... συντεταγμένη (για τους κεφαλαιοκράτες) χρεοκοπία της Ελλάδας «έχει ξεκινήσει»,

Στις 7 το απόγευμα ο λαός της Αθήνας διαδηλώνει ενάντια στα χαράτσια.Να πλημμυρίσουν σήμερα το Σύνταγμα μαζί με τις οικογένειές τους και να διαδηλώσουν την απόφασή τους να μη δεχτούν να πληρώσουν τα χαράτσια καλεί εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία της Αττικής το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Μαζί με τα ταξικά συνδικάτα και τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις να οργανώσουν παντού την πάλη για να μη χρεοκοπήσει ο λαός και σήμερα στις 7 το απόγευμα, που στη Βουλή θα συζητείται η τροπολογία για το φόρο στα ακίνητα, να δώσουν λαϊκή αγωνιστική απάντηση, ξεπερνώντας τους εκβιασμούς και τις απειλές.
Στην ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Τα χαράτσια, οι κεφαλικοί φόροι έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Η ζωή της εργατικής οικογένειας γίνεται καθημερινά Γολγοθάς. Τα φορομπηχτικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., Μπακογιάννη δεν αφήνουν κανένα στο απυρόβλητο.