Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Πιο δυνατά στην οργάνωση της λαϊκής πάλης

Με τη σκέψη στο «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος» εμφανίζονται να συντάσσονται διάφοροι αστοί αναλυτές μετά από ένα διαρκές πήγαινε - έλα σε διάφορες άλλες θέσεις «διαλόγου».
Ετσι, αφού εξάντλησαν κάθε επιχείρημα (από τα περί χρηματοπιστωτικής κρίσης, ως την κρίση χρέους και τα «μαζί τα φάγαμε») χωρίς να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την περίφημη λαϊκή συναίνεση που ζητούσαν, τώρα το ρίχνουν στις αγριάδες, δήθεν προς την κυβέρνηση, ενώ στην πραγματικότητα χτυπάνε το σαμάρι για να υποταχτεί ο γάιδαρος, δηλαδή τα μόνιμα υποζύγια, οι εργαζόμενοι.

Λευτεριά στον Πάγκαλο!

Γράφει:
Διαμαρτύρεται ο Πάγκαλος και οι φίλοι του για τα γεγονότα στο Παρίσι. Αλλά από εκεί έως το σημείο να ισχυρίζονται ότι ο αντιπρόεδρος και οι όμοιοί του «στερούνται του δικαιώματος να ομιλούν» (!) υπάρχει μεγάλη απόσταση.
*
Πότε, ακριβώς, στερήθηκε αυτού του δικαιώματός του ο Πάγκαλος;
*
Ποιος του στέρησε το «δικαίωμα» να λέει τα προβοκατόρικα για δήθεν «σχέσεις» του ΚΚΕ με την «Γερμανός»;
*
Ποιος του στέρησε το «δικαίωμα» να λέει ότι «αν το ΚΚΕ νικούσε το 1949, τότε θα εξόντωνε εκτός από τους αντιφρονούντες και ένα μέρος μελών και στελεχών του»;
*
Ποιος του στέρησε το «δικαίωμα» να αποκαλεί «τρελούς» (!) τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ, να λέει ότι «είναι δείγμα καθυστέρησης, πνευματικής και πολιτιστικής,το γεγονός ότι ένα μέρος του κόσμου ψηφίζει αυτό το ολοκληρωτικό κόμμα»,
να λέει ότι «υπάρχει το 8% του ελληνικού λαού το οποίο έχει μια τρελή πολιτική πρόταση. Οι άνθρωποι αυτοί είναι τρελοί»!

Εν ψυχρώ απόπειρα δολοφονίας από τη ΔΕΗ Α.Ε.

Από Π.Α.ΜΕ Πάτρας
Εν ψυχρώ απόπειρα δολοφονίας έγινε σήμερα το μεσημέρι από τη “Δημόσια” Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., καθώς έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι του 90χρονου γέροντα Σωτήρη Κ. στους Αμπελόκηπους διακόπτοντας τη λειτουργία της συσκευής οξυγόνου που είναι απαραίτητη για την υγεία του.
Η διακοπή του ρεύματος έγινε παρόλο που ο γιος του γέροντα είχε επισκεφθεί τον κ. Καπερώνη, υπεύθυνο για τους διακανονισμούς, ενημερώνοντας τον με χαρτί από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του γέροντα και ζητώντας έναν αξιοπρεπή διακανονισμό.