Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη»

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη»

- για την Πανεργατική Απεργία στις 6 Νοέμβρη: Με αποφασιστικότητα στη γραμμή της ανασύνταξης

- για την αυριανή (Κυριακή 3 Νοέμβρη) απεργία των εμποροϋπαλλήλων για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ - ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ

CIA: Κεντρική Υπηρεσία ... Τρομοκρατίας!

Το όνομα του ...ευαγούς ιδρύματος: «CIA». Ετος ίδρυσης: 1947. Εντολέας ο Πρόεδρος των HΠA, Χάρι Τρούμαν. Εκτοτε η CIA αποτελεί το μακρύ, πρακτόρικο, προβοκατόρικο και τρομοκρατικό χέρι των ΗΠΑ στον κόσμο, καθώς έχει αναμειχθεί στις εσωτερικές υποθέσεις τουλάχιστον 50 χωρών στις 5 ηπείρους. Οι υπάλληλοί της υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν τις 20.000, εκ των οποίων περισσότεροι από 6.000 υπηρετούν στις υπηρεσίες που ευθύνονται για τις μυστικές επιχειρήσεις.
Σύμφωνα, δε, με τον ορισμό της CIA, ως μυστική δράση νοείται «κάθε μυστική δραστηριότητα, η οποία έχει ως στόχο να επηρεάσει ξένες κυβερνήσεις, γεγονότα, οργανώσεις ή άτομα, για να στηρίξει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, και η οποία θα διεξάγεται με τέτοιο τρόπο, ώστε η ανάμειξη της αμερικανικής κυβέρνησης να μην είναι εμφανής».

Οι δήθεν σωτήρες...

Δεκάδες είναι τα δημοσιεύματα του αστικού Τύπου για την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ εξαιτίας του ενιαίου φόρου ακινήτων.

Με φράσεις όπως «ανταρσία», «πολεμικό κλίμα» και άλλα παρόμοια δημιουργείται η εντύπωση στον αναγνώστη ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν βγει στα κεραμίδια για να μην περάσει το κυβερνητικό νομοσχέδιο.

Αυτή η «παράσταση» έχει ανέβει δεκάδες φορές στο παρελθόν και τελικά οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν μας έσωσαν από κανένα μέτρο. Το αντίθετο έγινε και μάλιστα εκτός από την ψήφιση των μέτρων, με τη στάση τους δημιουργούσαν αναμονές και αυταπάτες.

«Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;»

Όπου βρεθούν και όπου σταθούν, η ίδια καραμέλα: «Ενότητα της αριστεράς», «θα υποχρεωθεί το ΚΚΕ να στηρίξει, αλλιώς θα πληρώσουν πολύ σκληρό τίμημα» κλπ.
Πυκνώνουν οι προτάσεις, τα κελεύσματα, αλλά και οι εκβιασμοί προς το ΚΚΕ, πότε διά στόματος Π. Λαφαζάνη, πότε διά στόματος Ν. Βούτση, ο καθένας με την «εσωτερική ιδιαιτερότητα» των βιλαετιών του ΣΥΡΙΖΑ, κουνούν το δάχτυλο και δείχνουν το ΚΚΕ ως το βασικό μελλοντικό υπεύθυνο που δεν θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Αυτή η επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ για την «ενότητα» και την «κυβέρνηση της αριστεράς» μας βάζει σε προβληματισμούς για μεγαλύτερο κατήφορό του.
Ή δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ή μπήκε σε εξέλιξη ο δεύτερος στρατηγικός στόχος του. Να ευτελίσει την έννοια της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία και να αυτομολήσει ο ίδιος, μετατοπιζόμενος πιο δεξιά, να μεταλλαχτεί σε νέο κόμμα!
Σενάριο που επιθυμεί διακαώς η μεγαλύτερη μερίδα της ντόπιας και διεθνούς αστικής τάξης.
Τεχνογνωσία για το εγχείρημα υπάρχει από τους ενταφιαστές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας (βλέπε: Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, σημερινό πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας και Μάσιμο Ντ' Αλέμα πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και ηγέτη της κεντροαριστεράς).

Γ. Γκιόκας: Η δολοφονική επίθεση εξυπηρετεί όσους θέλουν να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα (AUDIO)Τα πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τους στόχους που εξυπηρετεί και από ποια κέντρα εκπορεύεται η δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανέδειξε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Alpha 98,9».
Μεταξύ άλλων υπογράμμισε: