Σελίδες

8 Οκτ 2013

Παλιά θεωρία ίδια η στόχευση


Το θέμα «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» έχει γίνει προσφιλές θέμα αρθρογραφίας στον αστικό Τύπο. Παίρνουν αφορμή από τη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής και λένε («Καθημερινή της Κυριακής» 6/10/2013, Θ. Βερέμης): «Ακούμε από τα ΜΜΕ να γίνεται λόγος για τη σχέση της περιόδου κρίσης που διέρχεται η Ελλάδα με τις συνθήκες που επέτρεψαν την κατίσχυση του ναζισμού στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης (1918-1933)».
Λέει ο ίδιος: «Ας μην ξεχνάμε τη διάχυτη ανομία που ανεχόμαστε χρόνια τώρα. Οι καταστροφές και οι λεηλασίες στην Αθήνα (η δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στη Marfin), τα γεγονότα της Κερατέας και των Σκουριών... οι απερίγραπτες δηλώσεις συνδικαλιστών, οι βανδαλισμοί σε βάρος κτιρίων, οι θανατηφόρες επιθέσεις κατά μεταναστών, οι λήψεις αποφάσεων από ελάχιστες μειοψηφίες σε πανεπιστήμια και συνδικαλιστικές οργανώσεις, η χρησιμοποίηση των μαθητών για αλλότριους σκοπούς, οι συνεχείς μεθοδεύσεις πρυτάνεων εναντίον κάθε αλλαγής στα ΑΕΙ».

(Φασιστικής) Γελοιότητας το ανάγνωσμα


Την προβοκάτσια που επιχείρησαν να στήσουν σε βάρος του ΚΚΕ οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες (όπως αποκαλύπτεται και από τις συνομιλίες τους, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν) ώστε να «φορτώσουν» το δολοφόνο του Π. Φύσσα ως τάχα πρώην κομμουνιστή, επανέλαβε ο τρισάθλιος χρυσαυγίτης βουλευτής Αρβανίτης. Μάλιστα, μετά τον Καρατζαφέρη, που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί επαναλαμβάνει αυτήν την χρυσαυγίτικης κοπής άθλια συκοφαντία (ξέρει αυτός από συκοφαντίες…) ο Αρβανίτης ισχυρίστηκε ότι «ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα δεν ήταν χρυσαυγίτης. Ήταν κομμουνιστής, ο οποίος διείσδυσε στις τάξεις του κόμματός μας με σκοπό να διαπράξει φόνο και να συλληφθεί»! 
Μιλάει ο εκπρόσωπος των ναζί χρυσαυγιτών, των πολιτικών απόγονων δηλαδή των ναζί που έχουν πάρει ντοκτορά στις προβοκάτσιες!
Φυσικά, αυτά που λέει ο χρυσαυγίτης Αρβανίτης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό έχει αποδειχθεί. 

Οι εν ενεργεία και οι απόστρατοι να απομονώσουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή


Τις τελευταίες κυρίως ημέρες αποκαλύπτονται διάφορες περιπτώσεις διασύνδεσης της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής (ΧΑ) με πρόσωπα, και όχι μόνο, από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ διενεργήθηκε ΕΔΕ και στις Ενοπλες Δυνάμεις.
Γι' αυτό είναι αναγκαίο οι εν ενεργεία και απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να προβληματιστούν σχετικά με τον πραγματικό χαρακτήρα και ρόλο της ΧΑ, να βγάλουν συμπεράσματα και να συμβάλουν στην απομόνωσή της. Αυτή η οργάνωση έχει ως θεωρία της το λεγόμενο εθνικοσοσιαλισμό και ως πρότυπα το Χίτλερ, διάφορους φασίστες δικτάτορες και τη χούντα των συνταγματαρχών. Προωθεί το φυλετισμό, το ρατσισμό, τον αντισημιτισμό. Με τον άκρατο εθνικισμό, σ' αντιδιαστολή με τον αγνό πατριωτισμό, και με το χυδαίο αντικομουνισμό καλλιεργεί το μίσος σε βάρος των λαών και των εργαζομένων.
Η ανθρωπότητα έζησε τις θηριωδίες του ναζισμού - φασισμού σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και στη χώρα μας, ιδιαίτερα την περίοδο του πολέμου και της κατοχής από τους φασίστες κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Οι «πολιτικοί πρόγονοι» και τα πρότυπα της ΧΑ, τα λεγόμενα «Τάγματα Ασφαλείας», συνεργάστηκαν με τους κατακτητές και ματοκύλισαν τον ελληνικό λαό.