Σελίδες

5 Μαΐ 2014

Νέα μάχη...

Αρχίζει λένε η "μάχη για το χρέος" σήμερα στο eurogroup...

Εσύ όμως μην ανησυχείς.
Δε χρειάζεται, αλλά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...
Αυτά είναι για τους ειδικούς. Εμείς οι άσχετοι δεν πρέπει να ανακατευόμαστε.

Τη μάχη θα την δώσει για λογαριασμό μας ο κ. Στουρνάρας που είναι και οικονομολόγος, είναι και επιτυχημένος, είναι και πλούσιος και μπορεί να τους κοιτάζει στα μάτια όλους αυτούς χωρίς να τους φοβάται. Mάλιστα ενώ είναι πλούσιος, και σίγουρα φίλος όλων των πλουσίων, θα νοιαστεί   για μας τους φτωχούς... επειδή είναι καλός άνθρωπος... σίγουρα.

Ιωάννινα: Aθώος κρίθηκε από το Δικαστήριο ο υποψήφιος δήμαρχος Τάκης Τασιούλας

Από τις κινητοποιήσεις στην εφορία το 2011
Αθώος κρίθηκε από το Δικαστήριο ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννιτών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»Τάκης Τασιούλας, για τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έγιναν στην Εφορία Ιωαννίνων το 2011.
Το κατηγορητήριο κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος ενάντια στο στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννιτών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τάκη Τασιούλα, για δήθεν «διατάραξη οικιακής ειρήνης σε δημόσιο κτίριο» και «παράνομη βία από κοινού με άλλους αγνώστους» με αφορμή την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην εφορία Ιωαννίνων το 2011, ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να κριθεί αθώος από το δικαστήριο.
Η κινητοποίηση στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες εργαζόμενοι, οργανώθηκε από πρωτοβάθμια σωματεία (οικοδόμων, ιδιωτικών υπαλλήλων κ.ά.), την ΠΑΣΕΒΕ κ.ά.

Ουκρανία - Οδησσός: Οι νεοναζί εκτελούν όσους διέφυγαν από το φλεγόμενο Κτίριο των Συνδικάτων (VIDEO)



Φρικιαστικές σκηνές της εν ψυχρώ δολοφονίας όσων προσπαθούσαν να διαφύγουν από το φλεγόμενο Κτίριο των Συνδικάτων, από νεοναζί του «Δεξιού Τομέα», καταγράφει ερασιτεχνικό βίντεο που είδε τη Δευτέρα το φως της δημοσιότητας.

«0 + 0» ισούται με… 14%!

Μεσοπρόθεσμο: Μνημόνιο… στο τετράγωνο!
   Ο Αϊνστάιν έλεγε πως όταν τα πράγματα γίνονται κρίσιμα, καλό είναι να αφήνουμε την κομψότητα στους ράφτες και να τα αποτυπώνουμε «ξερά». Παρακάμπτουμε, λοιπόν, την καλλιέπεια των εκφράσεων για να δούμε την «ξερή» πραγματικότητα χωρίς τα καλολογικά στοιχεία που θα έκαναν ενδεχομένως πιο «εύπεπτους» τους αριθμούς:
   Η κυβέρνηση βαφτίζει το νέο Μεσοπρόθεσμο που κατέθεσε στη Βουλή ως «Χάρτη εξόδου από το Μνημόνιο»… Φαίνεται ότι στο επίπεδο της προπαγάνδας επιστρέφουμε στην εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όταν έλεγαν ότι το «0 + 0» ισούται με… 14%! 
Έχουμε και λέμε:
1)   Το νέο Μεσοπρόθεσμο ενσωματώνει τις υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία στην τελευταία έκθεσή της περιγράφει την επιβολή μέτρων ύψους 7,7 δισ. ευρώ για την περίοδο 2015 – 2017.