Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Λιάνα Κανέλλη: "Καλέστε τον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ" (Audio)Η ομιλία της βουλευτή Α' Αθήνας του ΚΚΕ σ. Λιάνας Κανέλλη στην εκδήλωση του Κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έγινε χθες, Δευτέρα 3/2/2014 στο ξενοδοχείο "Τιτάνια". Ακούστε την!

Αλ. Μπαλού στο «MEGA»: Χρειάζονται μέτρα αντισεισμικής προστασίας (VIDEO)Στην αδυναμία της κρατικής μηχανής και της Τοπικής Διοίκησης να εξυπηρετήσει τις λαϊκές ανάγκες αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, με αφορμή το σεισμό στην Κεφαλονιά.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», σχολίασε την επίσκεψη των

Ο Κουτσούμπας και ποιοι κατάντησαν γραφικοί και περιθωριακοί

Ακόμη γελάω με όσους ήθελαν να πιάσουν τον Κουτσούμπα στον  ύπνο χθες (3/2/2014) στον «Ενικό». Τους έπιασε αυτός, όλους, στον ύπνο! Ακόμη και τον Χατζηνικολάου!


Τον περίμεναν στη γωνιά  και την έπαθαν ακούοντάς τον να μιλάει στα ίσα για τη... «ξύλινη γλώσσα» του ΚΚΕ, για τον Στάλιν και την προσωπολατρία, για τον σοσιαλισμό, για την Κίνα, για την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, για την μονομερή κατάργηση του χρέους που δεν είναι απλή πολιτική χαριτομενιά (καλά εδώ κατάπιαν τη γλώσσα τους όταν τους είπε ωμά ότι χωρίς ανατροπή και αλλαγή σημαίνει άμεση καταστροφή και πτώχευση!), για τις κοινωνικοποιήσεις και τον έλεγχο της οικονομίας ως προϋπόθεση κάθε φιλολαϊκής πολιτικής και κάθε «εξόδου», για τον Μπογιόπουλο