Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ αποφάσισε ότι δε θα γίνει συνέδριο!

Είναι επικίνδυνοι για τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους!

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ συγκάλεσε σήμερα την ολομέλεια της διοίκησης, με μοναδικό σκοπό να νομιμοποιήσει το στήσιμο μιας κάλπης και το μοίρασμα των "κουκιών" που θα τους κρατήσει αγκιστρωμένους στις καρέκλες τους.
Με μια προειλημμένη απόφαση, η ηγετική ομάδα (Παναγόπουλος, Κιουτσούκης, Καραγεωργόπουλος, Βασιλόπουλος) και η πλειοψηφία της διοίκησης επιδιώκουν να στήσουν ένα Συνέδριο με συνοπτικές διαδικασίες, μιας μέρας, στις 25 Φλεβάρη.
Δηλαδή, αποφάσισαν να μη γίνει Συνέδριο!

“Όλα για τις καρέκλες…” – Συνέδριο Φαστ-Τρακ μίας ημέρας όρισε η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ!

Όταν το ΠΑΜΕ έκανε λόγο για “συνδικαλιστική μαφία”, λίγοι μπορούσαν να φανταστούν τη σημερινή εικόνα με τους μπράβους έξω από το κτίριο της ΓΣΕΕ, ως πρόγευση από το κοντινό μέλλον και από το επόμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ -μακριά από τους εργάτες που υποτίθεται πως εκπροσωπούν οι εργατοπατέρες.
Αυτό ήταν και το μόνο που φαίνεται να τους ενδιέφερε στη σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ, καθώς ο διορισμός της εκπνέει μες στην άνοιξη και βιάζονται να εξασφαλίσουν τις καρέκλες τους για την επόμενη θητεία. Για αυτό και ετοιμάζουν συνέδριο διάρκειας μιας μόνο ημέρας! Ένα χρονοδιάγραμμα στο οποίο προφανώς δεν χωράει καμία συζήτηση για τα προβλήματα της εργατικής τάξης, παρά μόνο η εκλογή – ανάδειξη της νέας διοίκησης…