Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ-MEGA (μπας και καταλάβει κανάς άνθρωπος τι έγινε χθες στη Βουλή χωρίς φανφάρες και συνθήματα)
«Η διαδικασία έτσι όπως μεθοδεύτηκε, όπως και η ίδια η ουσία της πρότασης από τη μεριά της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οδηγεί επί της ουσίας και διαμορφώνει προϋποθέσεις συγκάλυψης»,

Ωμή αντικομμουνιστική προβοκάτσια επιχείρησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ


Την Πέμπτη 17 Γενάρη πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του έκτου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης («Εκτίμηση κατάστασης. Προγραμματισμός δράσεων, Γ.Σ Προέδρων») η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και Οργανωτική Γραμματέας της ΟΛΜΕ παρουσίασε τα πρακτικά της συνεδρίασης της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής (8/1/2013), όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο «Οργάνωση και Λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις».
Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, διαβάζοντας μέσα από τα πρακτικά, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Γκιόκα στην επιτροπή, η οποία, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι υπέρ της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών!

Απαιτήσεις καπιταλιστών
Η αιτιολόγηση της απόσυρσης της εταιρείας του Κατάρ από την επένδυση στο Ελληνικό είναι αποκαλυπτική για το κάτω από ποιες προϋποθέσεις γίνονται οι επενδύσεις στον καπιταλισμό. Η συγκεκριμένη εταιρεία αποσύρθηκε από την επένδυση επειδή το ελληνικό κράτος δεν της εξασφάλιζε όση στήριξη ζητούσε για ζητήματα φορολογίας και επιδότησης για την ανέγερση των νέων κατοικιών στην έκταση του πρώην αεροδρομίου και πλήρη κυριότητα του ακινήτου και όχι το 30%, όπως προβλέπει ο διαγωνισμός. Η συγκεκριμένη εταιρεία ήθελε και ολόκληρη την ιδιοκτησία και τεράστιες φοροαπαλλαγές και ταυτόχρονα χρηματοδότηση από το κράτος για να κάνει την επένδυση. Δεν είναι κάτι το καινούριο. Στα πλαίσια τόνωσης των επενδύσεων των καπιταλιστών για την ανάπτυξη της καπιταλιστικής οικονομίας, οι κυβερνήσεις ψηφίζουν τους λεγόμενους αναπτυξιακούς νόμους, τους φορολογικούς, που δίνουν τη δυνατότητα στο κράτος να επιδοτεί επενδύσεις και να φοροαπαλλάσσει τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις ώστε να δημιουργούνται ελκυστικές συνθήκες για την προσέλκυση κεφαλαίων. Φροντίζουν, επίσης, στους κρατικούς προϋπολογισμούς που ψηφίζουν να υπάρχει ένα μεγάλο κονδύλι για τις λεγόμενες δημόσιες επενδύσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΑΝΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...

Οι φίλοι του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, οι φίλοι του Ελληνα σοσιαλ-ληστή Τσίπρα,   σήμερα δολοφόνησαν τουλάχιστον 45  Αθώους   εργαζόμενους, οι φίλοι και σύντροφοι του, οι αυτοαποκαλούμενοι σοσιαληστές, ιδεολογικά αδέλφια του ΑΛΕΞΗ, φίλοι ιδεολογικοί  και κολλητοί  του, ο Γάλλος φασίστας  ΟΛΑΝΤ, ....  δολοφόνησε σήμερα στο  ΜΑΛΙ/ΑΛΓΕΡΙ ... Αθώους ....,
 ΕΚΕΙ ο σύντροφος του   ΣΥΡΙΖΑ, ο ΟΛΑΝΤ,  δολοφόνησε  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...
Ο "άλλος αέρας" & ο Ξυριζα θα άλλαζαν τον παγκόσμιο καπιταλισμό...!!! ,  
αλλ' αντ' αυτού σήμερα εκτελούν εργαζόμενους στον βωμό της περιβόητης "ανάπτυξης" ...
Τι αξία έχουν για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μονοπώλια οι ζωές 50 - 100 - 500 - 1.000 - 5.000 - 10.000 - 100.000 - 500.000 - 1.000.000 - 2.000.000, ... εργαζόμενων μπροστά στα κέρδη των αφεντικών τους ???
Καμμία, απολύτως ΚΑΜΜΙΑ.