Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Η «Κόπρος» και οι... κοπρίτες


Η «KGB», τα «ρούβλια» και το «λαθρεμπόριο» των «πρακτόρων του ΚΚΕ» με τη Νικαράγουα και το ... «απαρτχάιντ»!
Οι προβοκάτσιες, οι συκοφαντίες, τα ψεύδη, η λάσπη σε βάρος του ΚΚΕ δεν είναι πρωτόγνωρο γεγονός. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της μεγάλης κρίσης και της διάσπασης του Κόμματος, το 1991, εξαπολύθηκε μια σφοδρή και ενορχηστρωμένη αντικομμουνιστική επίθεση από μερίδα των συγκροτημάτων του Τύπου.
Ξεπερνώντας κάθε όριο, δε δίστασαν να «βαφτίσουν» τους Ελληνες κομμουνιστές σαν «πράκτορες», «εμπόρους όπλων», «λαθρέμπορους», «εφοπλιστές», «βιομηχάνους» που είχαν στήσει εταιρείες και «ξέπλεναν μαύρο χρήμα»...
Το πλήθος των συκοφαντικών και υβριστικών μυθευμάτων ήταν αυτονόητο ότι θα κατέρρεε, παραμένει όμως ακόμα ζωντανή η μνήμη και το όνειδος για τους εμπνευστές εκείνης της αισχρής αντιΚΚΕ εκστρατείας που προφανώς κάθε άλλο παρά αποδοκιμάστηκε από τις τότε ηγεσίες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ.
Στη σύντομη σημερινή ανασκόπηση με δημοσιεύματα της εποχής, αποδεικνύεται ότι ο «γκαιμπελισμός», όπως σήμερα με την υπόθεση «Γερμανός», έτσι και τότε, καλυπτόταν πίσω από «αξιόπιστες πηγές και έγκυρες πληροφορίες»...

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


Στο σφυρί για να τονωθούν η αγορά και οι τράπεζες
Ωμός εκβιασμός από την κυβέρνηση, που προχωράει σε άρση της προστασίας από 1/1/2014
Το σχέδιο έναρξης της πλειστηριασμών, ακόμη και σε βάρος της πρώτης και κύριας κατοικίας των λαϊκών νοικοκυριών, μεθοδεύεται από τη συγκυβέρνηση, αρχής γενομένης από το Γενάρη του 2014. Το όλο ζήτημα ήδη αξιοποιείται εκβιαστικά από την κυβέρνηση για να φέρει στο γκισέ των τραπεζών μεροκαματιάρηδες που δεν μπορούν να πληρώσουν και κάτω από την απειλή του πλειστηριασμού θα επιδιώξουν εκ νέου διακανονισμό, σε βάρος της ικανοποίησης στοιχειωδών τους πλέον αναγκών.
Η «σταδιακή» εφαρμογή του μέτρου, καθώς και τα λεγόμενα «κοινωνικά κριτήρια», που προβάλλονται από κυβερνητικούς παράγοντες, δεν πρέπει να ξεγελάσουν τα λαϊκά νοικοκυριά. Κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν με την προστασία και το συλλογικό συμφέρον των τραπεζών, αφού το ενδεχόμενο μαζικών πλειστηριασμών, σε σύντομο διάστημα, θα έριχνε απότομα τις τιμές των ακινήτων, θα προκαλούσε νέες επισφάλειες στους τραπεζίτες.

Γ. Πρωτούλης στο ΣΚΑΪ: Δεν μπορούν ΣΥΡΙΖΑ και ΔΟΛ να μιλούν για ηθική και να κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ (VIDEO)
Δεν μπορούν με αφορμή την πώληση του «902» να μιλάνε για ηθική και να κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ το συγκρότημα Λαμπράκη, ο Παπαδημούλης και άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή».

Γιατί ωρύεται το «Συγκρότημα» για τον «902»;

ΔΟΛιος... Γκέμπελς
Συνέχισαν και χτες τα ΝΕΑ να αναμασούν ψευτιές και συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ, με αφορμή την πώληση του «902» και σε κατ' αποκοπή συνεργασία με τον Δ. Παπαδημούλη, επαληθεύοντας ότι μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναλάβει εργολαβικά την αντιΚΚΕ επίθεση. Ο οχετός από την εφημερίδα του ΔΟΛ (υμνητές του Χίτλερ) δεν προκαλεί έκπληξη.

Αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί που γράφουν για το ΚΚΕ; Τα κείμενα στο χτεσινό φύλλο είναι ανώνυμα. Να υποθέσουμε ότι οι αντιΚΚΕ γραφίδες της εφημερίδας εξάντλησαν τις ικανότητές τους και ανέλαβε κατευθείαν η διεύθυνση; Το πρωτοσέλιδο κάθε εφημερίδας είναι επιλογή της διεύθυνσης. Αλλά αποκλείεται να μην είχε την έγκριση του εκδότη, που στα «ΝΕΑ» είναι ο Σταύρος Ψυχάρης. Αρα, για να μιλάμε καθαρά, ένας εκπρόσωπος της ελληνικής αστικής τάξης, μεγαλοεκδότης και μέτοχος σε τηλεοπτικές επιχειρήσεις, εξαπολύει μέσα από τις εφημερίδες του επίθεση στο ΚΚΕ, αξιοποιώντας γι' αυτό το σκοπό στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έφυγαν από το ΚΚΕ και τον Δ. Παπαδημούλη.

Τι λένε στο χτεσινό τους δημοσίευμα τα «ΝΕΑ»; Τίποτα απολύτως!