Σελίδες

6 Ιουλ 2019

Κάλεσμα του ΚΚΕ στους μηχανικούς μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιούλη

Mισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί


Το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους εμάς:


  • Εμάς που αμέσως μετά το “θαύμα” των Ολυμπιακών Αγώνων και των ψηλών ρυθμών ανάπτυξης, ήρθαμε αντιμέτωποι με τη βαθιά κρίση στην οικοδομή, τα έργα και τις μελέτες, τις επιστημονικές – τεχνικές υπηρεσίες, κρίση που συνεχίστηκε για σχεδόν δεκατρία χρόνια.
  • Εμάς που σπρωχτήκαμε στην ανεργία, την υποαπασχόληση, την ομηρία της πολύμηνης απληρωσιάς μισθών, στη μετανάστευση για να δουλέψουμε στο αντικείμενο που σπουδάσαμε, την ίδια στιγμή που οι ανάγκες του λαού για φτηνή, ασφαλή και ποιοτική κατοικία, για αντισεισμική, αντιπλημμυρική θωράκιση και αντιπυρική προστασία, για αναγκαία έργα υποδομής, μένουν ανικανοποίητες.

Τώρα είναι η ώρα!


ΚΚΕ! Και με το μυαλό και με την καρδιά!

ΚΚΕ, και με το νου και με την ψυχή μας! Αυτή πρέπει να είναι η επιλογή την Κυριακή πάνω από την κάλπη, για όσο γίνεται περισσότερους εργάτες, ανέργους, φτωχούς αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες, συνταξιούχους.
Είτε κανείς σκεφτεί με την «ψυχρή λογική» είτε με το συναίσθημα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΚΚΕ, στο μόνο κόμμα για το οποίο μπορεί να είναι σίγουρος ότι η ψήφος του θα πιάσει τόπο, ότι δεν θα το μετανιώσει την επόμενη μέρα.
Η μόνη επιλογή που θα σε δικαιώσει
Το ΚΚΕ είναι η μόνη επιλογή:
Για καθέναν που αναλογίζεται ότι την επόμενη μέρα, τα συμφωνηθέντα που θα παραλάβει η νέα κυβέρνηση από τη σημερινή φέρνουν τον επόμενο αντιλαϊκό βηματισμό, επομένως χρειάζεται να οργανωθούν η αντίσταση, η λαϊκή διεκδίκηση, η αντεπίθεση για τις ανάγκες μας.
Για καθέναν που παίρνει διαζύγιο από τις αυταπάτες, που δεν αντέχει άλλο στο στενό κορσέ του «μικρότερου κακού», που πάντα φέρνει το μεγαλύτερο.