Σελίδες

26 Απρ 2019

Αυτοί είναι οι κομμουνιστές, κύριε Γεωργιάδη


«Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε ένα ακόμη χυδαίο αντικομμουνιστικό του παραλήρημα.
Είναι γνωστή άλλωστε η τακτική της ακροδεξιάς – απ’ τους «Γεωργιάδηδες» της ΝΔ μέχρι τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή – να επιχειρεί να ταυτίσει την σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους κομμουνιστές.
Ο στόχος τους είναι προφανής: να συκοφαντηθεί στην συνείδηση λαϊκών μαζών η έννοια του κομμουνισμού, το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα. Γι’ αυτό και αποδίδουν στον ΣΥΡΙΖΑ δήθεν κομμουνιστικα χαρακτηριστικά, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα έχει τόση σχέση με το μαρξισμό-λενινισμό όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Καμία απολύτως δηλαδή.

Ο «Αριστερισμός» και ο Συριζοπασοκισμός

    «Οι συμβιβασμοί είναι στοιχείο και της επαναστατικής τακτικής. Το έγραψε και ο Λένιν στο βιβλίο του “Αριστερισμός, η παιδική ασθένεια του κομμουνισμού”». 
    H φράση είναι του Τσίπρα. Ξέρετε πότε την είπε; Παραμονές της ψήφισης του τρίτου «αριστερού» Μνημονίου. Την είχε πει σε συνέντευξή στο ρ/σ «Στο Κόκκινο» για να δικαιολογήσει την προ τετραετίας φαντασμαγορικών διαστάσεων κωλοτούμπα του.
    Θυμηθήκαμε εκείνη τη φράση διότι την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα «Αυγή» διένειμε στους αναγνώστες της ακριβώς αυτό το βιβλίο του Λένιν: «Ο αριστερισμός, παιδική αρρώστια του κομμουνισμού».