Σελίδες

20 Σεπ 2013

ΧιτλερΑλήτες...


Τα παρακάτω δημοσιεύτηκαν πριν από ένα χρόνο (16/9/2012) στην εφημερίδα «Καθημερινή», σε άρθρο υπό τον τίτλο «Η ευκαιρία της Χρυσής Αυγής για τη δημοκρατία», και φέρουν την υπογραφή του Στ. Κασιμάτη. Εγραφε τότε ο εν λόγω κύριος:
*
«Οσοι πιστεύουμε στη δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην Χρυσή Αυγή - και σοβαρολογώ απολύτως. Της το οφείλουμε για την ευκαιρία που μας προσφέρει - και μάλιστα την ώρα που την έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη - ώστε να διορθώσουμε λάθη δεκαετιών και να κάνουμε μια νέα αρχή στην πολιτική ζωή. Είναι η ευκαιρία που δίνεται στη νομιμότητα να αναμετρηθεί, επιτέλους, με την οιονεί νομιμοποιημένη βία της Αριστεράς: αυτό το καρκίνωμα της Μεταπολίτευσης (...). 

Σ. Πουλικόγιαννης: Στο φως της ημέρας ο λαός και το κίνημα θα αποκαλύψουν το βρώμικο ρόλο της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

H Xρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι της εργοδοσίας


«Η άνανδρη, εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα έχει πολλά κοινά στοιχεία τακτικής με την επίθεση που δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες η ομάδα των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα από χρυσαυγίτες». 
Αυτό σημείωσε, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά.
Σημείωσε πως εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά από το γεγονός ότι μέσα στο φάκελο Δένδια, που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δεν συμπεριλαμβάνεται η υπόθεση της πρόσφατης επίθεσης των χρυσαυγιτών σε ομάδα αφισοκολλητών του ΚΚΕ, προσθέτοντας πως σοβαρά ερωτηματικά εγείρει και η συνοδεία από την Αστυνομία που έχουν οι χρυσαυγίτες όταν εξαπολύουν τις άνανδρες δολοφονικές τους επιθέσεις. Και σε αυτό επικαλέστηκε τις μαρτυρίες και το οπτικό υλικό από τις επιθέσεις σε Ηλιούπολη και Κερατσίνι, αλλά και τις μαρτυρίες του ίδιου και άλλων στελεχών του ΚΚΕ για την επίθεση που δέχτηκαν στο Πέραμα. «Από τα μάτια τα δικά μας ψέματα δε βγαίνουνε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης.

Πρώην στέλεχος της Χ.Α.: "Τον Φύσσα τον σκότωσαν για την αντιφασιστική του δράση - Το ΟΚ το δίνει ο αρχηγός"


Πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, μίλησε στην εφημερίδα "Έθνος" και αποκαλύπτει πώς οργανώνουν τις επιθέσεις, που "εξαφανίζουν τα όπλα", αλλά και τι μπορεί να συνέβη τη νύχτα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.
Ο ίδιος δίνει ονόματα και στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Δηλώνει ότι ο καθ' ομολογίαν του δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν υπαρχηγός στην ομάδα και πως ο 34χρονος είχε στοχοποιηθεί λόγω της αντιφασιστικής του δράσης. Το πρώην μέλος της ΧΑ αποκαλύπτει ποιος είναι ο καθοδηγητής της ομάδας και ποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ενημερώνεται για κάθε κίνηση, ώστε να δοθεί το "πράσινο φως" από τον αρχηγό.
Μέσα από τη χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχωρεί στο "Έθνος", το επί 1,5 χρόνο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, έρχονται στο φως στοιχεία - εφιάλτης για:

Το "ουρλιαχτό" της μάνας στο ΣΚΑΙ: "Εσείς τους ανεβάσατε και μας τους φέρατε εδώ"

Σοκ από τη φωνή της μάνας του Π.Φύσσα πριν λίγο στο πρωινό της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ!
Τρομερό το κατηγορώ της πάγωσε όσους την άκουσαν: "Εσείς μας τους φερατε εδώ! Εσείς τους ανεβάσατε!!" είπε στην παρουσιάστρια που δεν μπορούσε να ξεφύγει.
Με λίγες λέξεις είπε όλη την αλήθεια κι έδειξε τους κύριους υπεύθυνους για το έγκλημα.

Είπε ακόμη ότι υπάρχει βίντεο με το φονικό που αυτόπτης μάρτυρας το έδωσε στην Αστυνομία.
Η κοπέλα του Παύλου είπε η μητέρα του, έτρεξε την ώρα που άρχισαν όλα στο ΑΤ που είναι λίγα μέτρα πιο πέρα και είδε εκεί 6 μηχανές ΔΙΑΣ με 12 αστυνομικούς!! Τους εκλιπαρούσε "να τρέξουν γιατί θα γίνει κακό". "Σιγά να μην τα βάλουμε με τα γομάρια" της απάντησαν.

Δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσούμπα στον ΑΝΤ1 (VIDEO)




Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας,παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» και τους δημοσιογράφους Νίκο Ρογκάκο και Ντόρα Κουτροκόη.
Ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης έχει ως εξής:

Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή, έχεις λερώσει τα χέρια σου με αίμα, κυρ-Παντελή...




Κοίταξε τα χέρια σου κυρ-Παντελή και πες μας πόσο ήσυχη έχεις την συνείδηση σου; 
Την έχεις ήσυχη σκεφτόμενος ότι ο Παύλος ήταν ένας νεαρός που «πήγαινε γυρεύοντας», που «βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή»; 
Σε αυτήν την θέση θα μπορούσε να ήταν ο γιός σου, κυρ-Παντελή και τότε δεν θα είχες ήσυχη την συνείδηση σου...

"Δημοκρατικό" τόξο, Φασιστικές "διερευνήσεις" και "τυφλή" δικαιοσύνη...

Στις 9 Μαΐου 1936, με εντολή τού ίδιου του φασίστα Ιωάννη Μεταξά, η χωροφυλακή δολοφονεί στην Θεσσαλονίκη 11 απεργούς διαδηλωτές, σε μια προσπάθεια να καταπνίξει την διογκούμενη λαϊκή αγανάκτηση. 
Φυσικά, η "τυφλή" δικαιοσύνη δεν καταλόγισε ευθύνες για τις δολοφονίες παρά μόνο στους...απεργούς. 
Πριν περάσουν τρεις μήνες, ο φασισμός θα αλυσόδενε την χώρα και τεσσερεσήμισυ χρόνια αργότερα θα την παρέδινε αλυσοδεμένη στους ομοϊδεάτες του κατακτητές. 

Το 1945, στην ελεύθερη πλέον Ελλάδα, αρχίζουν οι περίφημες "δίκες των δωσιλόγων". 

Στην "δίκη των μεγάλων" καταδικάζονται σε θάνατο οι τρεις κατοχικοί πρωθυπουργοί, χωρίς να εκτελεστεί κανείς (Τσολάκογλου και Ράλλης πέθαναν σχετικά σύντομα ενώ στον Λογοθετόπουλο απονεμήθηκε χάρη το 1951 και πέθανε ελεύθερος 10 χρόνια μετά). 
Στην "δίκη των μικρών", όπου προσήχθησαν ως κατηγορούμενοι κάμποσα από τα αποβράσματα που είχαν συνεργαστεί με τους κατακτητές, ελάχιστοι καταδικάστηκαν σε διάφορες ποινές. 
Οι περισσότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι από την "τυφλή" δικαιοσύνη, λευκοί και άμωμοι σαν περιστεράκια. 
Λίγους μήνες αργότερα, σ' αυτά τα περιστεράκια στηρίχθηκε το αγγλοαμερικανόδουλο αστικό κράτος για να τσακίσει το λαϊκό κίνημα και να οδηγήσει τον τόπο σε εμφύλιο σπαραγμό. 
Κι αυτά τα περιστεράκια είναι που, στο όνομα μιας άρρωστης εθνικοφροσύνης, κατέσφαξαν χιλιάδες απλούς ανθρώπους.

Αδίσταχτοι χαφιέδες, τσιράκια δημοσιογράφοι γκεμπελίσκοι και χρυσαυγίτες δολοφόνοι, προβοκάρουν το ΚΚΕ


Διαψεύδει με όλους τους τρόπους την προβοκάτσια το ΚΚΕ

Είναι πιο φανερό από ολοφάνερο ότι μετά το δολοφονικό φασιστικό χτύπημα κατά του Παύλου Φύσσα το ΚΚΕ επιβεβαιώνεται τραγικά και στην περίπτωση της Χρ.Αυγής.
Η εκτίμησή του, ότι το κυνήγι των μεταναστών ήταν μόνο η αρχή, και ότι γρήγορα οι φασίστες θα στρεφόντουσαν εναντίον των κομμουνιστών και άλλων πρωτοπόρων εργατών και προοδευτικών ανθρώπων επαληθεύτηκε δυστυχώς πολύ γρήγορα.
Η Χρυσή Αυγή μετά την κινητοποίηση του λαού που εξοργισμένος βγήκε στους δρόμους όλης της Ελλάδας διαδηλώνοντας εναντίον του φασισμού βρίσκεται στριμωγμένη στα σκοινιά.
Το ίδιο στριμωγμένη είναι και η άθλια θεωρία που εξισώνει το φασισμό με τον κομμουνισμό μιλώντας για ολοκληρωτισμό, αλλά και αυτοί που την υποστήριζαν τόσο καιρό.