Σελίδες

7 Μαρ 2019

Καμία νομιμοποίηση σε νόθους και εργοδότες στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Όλοι την Πέμπτη 14 Μάρτη έξω από το ΕΚ Καλαμάτας

Καμία νομιμοποίηση σε νόθους και εργοδότες στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ - Όλοι την Πέμπτη 14 Μάρτη στις 18.30, έξω από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, αναφέρουν σε κάλεσμά τους, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και οι αντιπρόσωποί τους που είναι εκλεγμένοι για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.
Στο κάλεσμά τους αναφέρουν τα εξής
«Τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες και οι αντιπρόσωποί τους που είναι εκλεγμένοι για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που δίνουμε τη μάχη της οργάνωση της εργατικής τάξης, της οργάνωσης της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας, καλούμε τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση την Πέμπτη 14 Μάρτη 2019 και ώρα 6.30 μ.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.
Την ίδια μέρα, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ επιδιώκει να ξεκινήσει στην πόλη της Καλαμάτας ένα συνέδριο που δεν έχει καμιά σχέση με διαδικασία εργατικής οργάνωσης.
Εκατοντάδες είναι οι αντιπρόσωποι που έρχονται με ευθύνη των παρατάξεων της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ, της ομάδας Βασιλόπουλου - ΣΥΡΙΖΑ και είτε είναι οι ίδιοι εργοδότες, είτε εκλεγμένοι νόθα μέσα από σωματεία φαντάσματα από όλη τη χώρα.

Είσαι για ένα (α)κόμμα στα όρθια;

-Μάστορα, πιάσε μια Ελλάδα στα όρθια…

Η πρώτη αυθόρμητη σκέψη στο άκουσμα της ίδρυσης του κόμματος Ρωμανιά – Μητρόπουλου, είναι πως το όνομα παραπέμπει σε ινδιάνικη φυλή, πχ στη σύζυγο του αρχηγού που τον λένε Όρθιο Βούβαλο. Και το βασικό ερώτημα είναι τι θα απογίνουν τα ερυθρόδερμα μέλη της φυλής στην άγρια καπιταλιστική Δύση κι αν τελικά ονομάστηκαν Ευρωπαίοι Ινδιάνοι από μια καθαρή παρεξήγηση, καθώς αυτούς συνάντησαν πρώτους οι πρόσφυγες στη Μεσόγειο, καθώς ρίχνονταν στη θάλασσα για να σωθούν. Όχι όμως, δεν πρόκειται για παρεξήγηση, γιατί στο προσφυγικό μας ενώνουν κοινές βαρβαρικές αξίες και έθιμα κονκισταδόρικα, με την υπόλοιπη ΕΕ. Και η βασική ανησυχία μας είναι μη τυχόν έρθουν απέξω και αλλοιώσουν το βαρβαρισμό μας.