Σελίδες

5 Ιαν 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ το έριξε εκτός από την πολιτική αλητεία και στην ιστορική και στην φιλοσοφική αλητεία!

Αφίσα του SPD το 1932 με την οποία καλεί τους Γερμανούς να καταψηφίσουν
εξίσου τους Ναζί και τους Κομμουνιστές…
Ο φασισμός είναι το αποτέλεσμα της αποτυχίας του σοσιαλισμού!!!
Ένας Συριζαίος μεγαλοδημομοσιογράφος και ένας Συριζαίος βουλευτής και καθηγητής, αποφάσισαν μέσα από το φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο δώσαμε μεγάλο αγώνα προκειμένου να μην περάσει το «μαύρο» της ΝΔ, να κάνουν ένα άλμα στην πολιτική αλητεία στην οποία μας υποβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια και να μας υποβάλουν σε ιστορική και φιλοσοφική αλητεία. 
Ο αξιότιμος Συριζαίος βουλευτής και καθηγητής μας είπε ότι «ο φασισμός είναι το αποτέλεσμα της αποτυχίας τους σοσιαλισμού και ότι η άνοδος του φασισμού οφείλεται στην αδυναμία της αριστεράς να εμπνεύσει τους εργαζόμενους και τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας» και ο αξιότιμος Συριζαίος δημοσιογράφος μια χαρά αποδέχτηκε αυτήν την φιλοσοφική και ιστορική αλητεία και έκανε συζήτηση πάνω σ’ αυτήν την αρλούμπα!
Οι Συριζαίοι σαλντιμπάγκοι προσπάθησαν να κρύψουν ότι ο φασισμός ήταν η επιλογή της άρχουσας τάξης προκειμένου να μην χάσει την εξουσία από την επαναστατημένη εργατική τάξη. Προσπάθησαν να κρύψουν ότι ο φασισμός ήταν αποτέλεσμα της προδοσίας των αντίστοιχων Γερμανών Πασοκοσυριζαίων,