Σελίδες

28 Μαρ 2020

SARS-COV-2 ημέρα 28: Ζώντας το θέατρο του παραλόγου - Και τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή…

Θα ξεκινήσω με μία αναδρομή στο παρελθόν.
Τα λόγια του πρωθυπουργού για τους ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες και τα χειροκροτήματα από τους θύτες της δημόσιας υγείας και όχι τον λαό, μοιάζουν το λιγότερο υποκριτικά και ειρωνικά, όταν στις 11 Δεκεμβρίου 2019 μαζί με άλλους εκπροσώπους της ΟΕΝΓΕ ( Ομοσπονδία νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδος) φάγαμε ξύλο και δακρυγόνα από τα ΜΑΤ, αντιδρώντας στην ημερίδα που διοργάνωνε το προεδρείο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου μαζί με επιχειρηματίες της υγείας, τραπεζίτες και βουλευτές της κυβέρνησης, θέλοντας να ξεπουλήσουν την δημόσια υγεία στους ιδιώτες για ένα κομμάτι ψωμί με την δημιουργία των επονομαζόμενων ΣΔΙΤ. *
Κανένας δεν είχε συγκινηθεί από όλες τις κυβερνήσεις όταν ουρλιάζαμε για την εντατικοποίηση της εργασίας μας, ότι δεν παίρνουμε ρεπό και αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε ακόμα και 32 ώρες συνεχόμενα κάποιες φορές και περισσότερο (24ωρη εφημερία και κανονικά 8ώρες + την επόμενη).

Χρ. Ζαραλίκος: “Είμαστε σε πόλεμο…” (βίντεο)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά με μία σειρά από video στο κανάλι του zaraleaksTV στο you tube. 
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά με μία σειρά από video στο κανάλι του zaraleaksTV στο you tube.
Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο.

Το τέλος των μύθων και των ψευδαισθήσεων

Για να αντιμετωπίσουμε το παρόν και να προετοιμάσουμε το αύριο

Βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού που απειλεί τον λαό μας, τους λαούς όλου του κόσμου. Το Κόμμα μας αντιμετωπίζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αυτήν την πρωτόγνωρη για τον λαό περιπέτεια. Από την πρώτη στιγμή, αναβάλαμε όλες τις εκδηλώσεις, προσαρμόσαμε τη λειτουργία και δράση των Κομματικών Οργανώσεων στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης της δημόσιας υγείας. Ταυτόχρονα, απαιτήσαμε να ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας του λαού, των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Το περιεχόμενο της παρέμβασης του Κόμματός μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες αποτυπώνεται εύστοχα με το σύνθημα: «Μένουμε δυνατοί, δεν μένουμε σιωπηλοί».
ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, προστατεύουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους συντρόφους και φίλους, τους συναδέλφους μας. Δεν μένουμε σιωπηλοί μπροστά στις ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα Υγείας. Αναδεικνύουμε και διεκδικούμε όλα αυτά, τα οποία ήδη έπρεπε να είχαν γίνει για να αντιμετωπιστεί η πανδημία.
Προβάλλουμε ιδιαίτερα την ανάγκη για χιλιάδες προσλήψεις υγειονομικών, για την άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας, για την προστασία των συνανθρώπων μας, που δεινοπαθούν στους εργασιακούς χώρους για να βγει η παραγωγή η απαραίτητη για την επιβίωση του λαού, όπως και την προστασία των συνανθρώπων μας που δίνουν μια τιτάνια μάχη με αυτοθυσία, μέσα στα νοσοκομεία, σε όλους τους χώρους Υγείας, για να προστατέψουν την υγεία και τη ζωή μας.