Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Τα ινδάλματα του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένας άνθρωπος του μόχθου δεν πρέπει να ξεχάσει ότι ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι αυτός που:
  • Χαιρέτιζε σαν παράδειγμα προς μίμηση τις κεντροαριστερές κυβερνήσεις σε Γαλλία και Ιταλία. Κι όταν αποκαλύφθηκε τι εστί κεντροαριστερά «κατάπιε» τη «γλώσσα» του.
  • Χαιρέτιζε την εκλογή Ολάντ επειδή θα έφερνε τάχα «νέο αέρα» στην Ευρώπη, μέχρι που αποδείχτηκε ότι ήταν κοπανιστός.
  • Χαιρέτιζε μέχρι και τους Μόντι - Ραχόι για τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες και ζητούσε συμμαχίες του Νότου, μέχρι που φάνηκε στην υπηρεσία ποιων βρίσκονται οι ικανότητες των πρωθυπουργών Ισπανίας και Ιταλίας.
Σήμερα, ο Αλ. Τσίπρας χαιρετίζει το ποσοστό που πήρε ο Πέπε Γκρίλο στην Ιταλία, ισχυριζόμενος ότι

Δεν έχουμε χρόνο αναμονής


Τη μέρα που δυο εργατοοικογένειες κλαίνε τα βλαστάρια τους που αναγκάστηκαν για να ζεσταθούν να ανάψουν ένα μαγκάλι και πέθαναν απ' αυτό.
Τη μέρα που άλλες τρεις οικογένειες λαχταρούν για το αν θα καταφέρουν να επιζήσουν τα παιδιά τους που μόνο αμάρτημά τους είναι ότι θέλησαν να ζεστάνουν τα κορμάκια τους μ' ένα μαγκάλι.
Αυτή τη μέρα κάποιοι εκπρόσωποι της «ανεξάρτητης» επιστήμης και μαζί τους τα «ανεξάρτητα» κανάλια επέλεξαν να ενοχοποιήσουν όσους χρησιμοποιούν κάθε είδους μαγκάλι για να τα βγάλουν πέρα σ' αυτόν τον δύσκολο χειμώνα του 2013.
***
Η αντιπαραβολή των γεγονότων μαρτυρά τη σκληρότητα της ταξικής αντιπαράθεσης. Ενισχύει το ταξικό μίσος που οφείλει να μείνει άσβεστο ως τότε που η τάξη των εκμεταλλευτών θα είναι ιστορικό παρελθόν.

Ο χρυσαυγίτης... με πολιτικά, νταβατζής Θέμος (ο γλίτσας) Αναστασιάδης...Παρακαλούμε την προσοχή σας.

Οσα ακολουθούν παρακάτω είναι αποσπάσματα από άρθρο με το τίτλο «Παιδομάζωμα και συμμορίτες» που δημοσιεύτηκε χτες στο διαδίκτυο. Γράφει ο συντάκτης:

«Σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να μαζεύει μικρά παιδιά και να τους κάνει πολιτικό... κατηχητικό. Είτε πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή, είτε για φεστιβάλ Νεολαίας μεγάλων προοδευτικών κομμάτων, όπου συχνά βλέπουμε γονείς κομματόσκυλα να 'χουν τα παιδιά τους αγκαλιά με τα σφυροδρέπανα...».

Και συνεχίζει:

«Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; Γενιές ολόκληρες πήρε στο λαιμό της η Αριστερά τους, σέρνοντας σε μια ζωή βασάνων και βαρβαρότητας στον "κομμουνιστικό παράδεισο" χιλιάδες αθώα Ελληνόπουλα, τα πιο αγνά θύματα του Εμφυλίου!!!».

Καταλήγει δε ως εξής: