Σελίδες

20 Φεβ 2019

''ΤΟ ΝΙ - ΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ'' !!!– Σποτ για γέλια και για κλάματα (VIDEO)

Μπορεί ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Νίκος Νικολόπουλος να βρίσκεται στα μαχαίρια με τον παλιό αρχηγό τους στους ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, φαίνεται όμως πως υιοθέτησε άψογα την αισθητική των σποτ του, κυρίως εκείνα με το “μικρό Αλέξη”.
Στο ίδιο αυτό μήκος κύματος αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει και το δικό του σποτ για την αναγγελλία της δημοτικής του παράταξης “Νέα Πάτρα”. 
Η σκηνή είναι γυρισμένη σε μαιευτήριο, με επισκέπτες να έρχονται για επίσκεψη στο νεογέννητο. Μια γυναικεία φωνή ακούγεται να ρωτά σε άπταιστη πατρινή προφορά αν “ήρθε το νινί”, την ώρα που ο Νίκος Νικολόπουλος εμφανίζεται στην πόρτα με τον ενθουσιασμό στο βλέμμα και μια λεζάντα μας πληροφορεί ότι όπου “νινί” πρέπει να καταλαβαίνουμε το γνωστό ακροδεξιό, ομοφοβικό δήμαρχο.

«Κι εις ανώτερα»...

Στην 55η Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 35 αρχηγοί κρατών, 80 υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων και ιμπεριαλιστικών οργανισμών, ειδικοί, εμπειρογνώμονες κ.ά. Δηλαδή, όλα τα καλά παιδιά στην «πίστα» του ενδοϊμπεριαλιστικού ανταγωνισμού και το κάθε ένα μόνο του για τα συμφέροντα της αστικής τάξης της χώρας του.
Προς τιμήν του ιδρυτή αυτής της Διάσκεψης Έβαλντ φον Κλάιστ καθιερώθηκε και το ομώνυμο βραβείο από το 2009, που απονέμεται σε προσωπικότητες της πολιτικής για την ασφάλεια με εξέχουσα συνεισφορά για τη διεθνή συνεννόηση και την επίλυση διαφορών.