Σελίδες

21 Ιαν 2019

Κοίτα ποιος μιλάει

Κομμουνιστόμετρο για την “καραμανλική” Κανέλλη και διεθνιστόμετρο για το “εθνικιστικό” ΚΚΕ έβγαλε η ενσάρκωση του ήλιου του πράσινου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Εν αρχή ήταν τα μικρά συριζοακκάου των 100 ακολούθων, που ξεκίνησαν την προβοκάτσια με την αφίσα του ΚΚΕ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ρίχνοντας λάσπη περί δήθεν “στήριξης” του κόμματος στο χθεσινό εθνικιστικό συλλαλητήριο. 
Στη συνέχεια ανέλαβαν να την αναδείξουν τα “μεγάλα” ακκάου και το “βαθύ τουίτερ”, δίνοντας τις πρώτες ενδείξεις ότι η επίθεση ήταν στοχευμένη και με “κεντρικό σχεδιασμό”.

Τρία παραδείγματα από τρία συλλαλητήρια!

Πως εξηγείς τη διαφορετική στάση που κράτησαν τα ΜΜΕ στα συλλαλητήρια που έγιναν μέσα σε 50 ημέρες; Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις;

Παράδειγμα 1ο. Πριν λίγες μέρες το Σύνταγμα κατακλύστηκε από 7.000 με 10.000 εκπαιδευτικούς και φοιτητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και μάλιστα 3 φορές (!!) σε διάστημα μόλις 6 ημερών!
Στις δύο από τις τρεις συγκεντρώσεις οι διαδηλωτές χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάψης.
Από τις επιθέσεις των αστυνομικών τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι και στα πλευρά δάσκαλοι και φοιτητές ενώ και ο Γιάννης Δελής (δάσκαλος και βουλευτής του ΚΚΕ) υπέστη έγκαυμα στο χέρι και μερική ρήξη τυμπάνου, όταν έσκασε πάνω του (!!) μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης,κινδυνεύοντας σοβαρά να χάσει την ακοή του.