Σελίδες

28 Φεβ 2020

Ανακοίνωση της ΕΓ του ΠΑΜΕ για το “συνέδριο”-παρωδία της ΓΣΕΕ

Η ΕΓ του ΠΑΜΕ έβγαλε ανακοίνωση για το "συνέδριο"- παρωδία της ΓΣΕΕ, τις δύο γραμμές που συγκρούονται στο συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά και την επόμενη μέρα. Το τέλμα στο οποίο έχει φτάσει η κατάσταση, τα αντιδραστικά στοιχεία που έρχονται το επόμενο διάστημα, την ανάγκη να ανοίξει η συζήτηση "τι εργατικό κίνημα θέλουμε" και την πρωτοβουλία εν όψει της Πρωτομαγιάς, για συζήτηση που θα καταλήξει σε πλατιά σύσκεψη συνδικαλιστικών φορέων.

Είναι ταγΜΑΤαλήτες!

Τα ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, πήραν κράνη και ρόπαλα, έριξαν χημικά, έσπασαν οποιοδήποτε αυτοκίνητο υπήρχε μπροστά τους κι έφυγαν από τη Χίο ως αυτό που είναι: ταγΜΑΤαλήτες. Και για μην ξεχνιόμαστε: Αυτοί οι ταγΜΑΤαλήτες έχουν πολιτικούς προϊσταμένους –  Ακολουθεί ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο από το politischios.gr

***

Με χουλιγκάνικη μέθοδο αποχώρησαν από τη Χίο στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχε στείλει η Κυβέρνηση τα ξημερώματα της Τρίτης, σε μία προσπάθεια επιβολής του σχεδιασμού της για τη δημιουργία υπερδομής στην περιοχή του «17» στο Αίπος.
Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδωσαν την τελευταία τους παράσταση, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.