Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Το συστημικό ΚΚΕ - videoΓια να μην ξεχνιόμαστε

ΠΗΓΗ: RED ATTACK

Να αποσυρθεί η «διαταγή» της ΓΑΔΑ στα σχολεία απαιτεί η Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ ζητώντας την απόσυρση της εγκυκλίου της ΓΑΔΑ για τα σχολεία.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
«H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), με έγγραφό της στις 6-2-2014, κάλεσε τα αστυνομικά τμήματα να μεθοδεύσουν προσωπικές επαφές-συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, πράγμα που ήδη έγινε σε όλη την Αττική, για να καταγράψουν και να συντάξουν εμπεριστατωμένες εκθέσεις γύρω από προβλήματα των σχολείων αρμοδιότητας (;) του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και ειδικότερα (;) της Αστυνομίας.
Στη συνέχεια η ΓΑΔΑ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας πράξη την πρόσκληση παλιότερων εποχών “... περάστε από το τμήμα διά υπόθεσίν σας....”. Συγκεκριμένα, σε κάποιες περιοχές, το τοπικό αστυνομικό τμήμα κάλεσε σε "σύσκεψη" στο τμήμα τους διευθυντές των σχολείων για να "γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις καλής συνεργασίας"!!!

Τετρασέλιδη ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις εκλογές

Διαβάστε εδώ την τετρασέλιδη ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές.
Στην ανακοίνωση (στο τέλος επισυνάπτεται ολόκληρη η ανακοίνωση σε pdf), μεταξύ άλλων, τονίζεται ότι:
«Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, είναι αναγκαίο να εκφραστεί η αντίθεση του λαού στην πολιτική που τον καταδικάζει να ζει μόνιμα στην ανεργία και τη φτώχεια. Ιδιαίτερα σήμερα, σε συνθήκες βαθιάς κρίσης, πρέπει να ενισχυθεί η δύναμη εκείνη που μάχεται αταλάντευτα για τα δικαιώματά του και τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο.

Τα «φούμαρα» του ΣΥΡΙΖΑ και η διέξοδος

«Βιομηχανικός αφανισμός» είναι ο τίτλος που δίνει η «Αυγή» στο χτεσινό πρώτο θέμα της, που όπως και το κύριο άρθρο της, «Πιο κάτω από τον πάτο», πραγματεύονται, με αφορμή τις απολύσεις και τις απειλές κλεισίματος μεγάλων χαλυβουργιών («Χαλυβουργική» και «Χαλυβουργία Ελλάδας») το ζήτημα των «λουκέτων» εργοστασίων. Το μοτίβο της «Αυγής» και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι για τα «λουκέτα» φταίει «η ύφεση και το υψηλό ενεργειακό κόστος για τις επιχειρήσεις ως αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης». Ετσι, ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα αστικής διαχείρισης, προβάλλει «διέξοδο» που «πάει γάντι» με τις αξιώσεις σημαντικής μερίδας του κεφαλαίου, χρησιμοποιώντας την ίδια «επιχειρηματολογία». Οτι πρέπει, π.χ., να πέσει το ενεργειακό κόστος ...ώστε, λέει, «να μείνουν ανοιχτά τα εργοστάσια και να έχουν δουλειά οι εργάτες». Και παραπέρα καλλιεργεί φρούδες ελπίδες στο λαό ότι η «κυβέρνηση της αριστεράς» θα αλλάξει την κατάσταση.

Δικό τους το κράτος, δική τους και η βρωμιά του!

    Δεν είναι ότι δε ντρέπονται. Αυτό το ξέρει και η «κουτσή Μαρία». Είναι ότι πλέον δεν έχουν να πιαστούν από πουθενά αλλού πέρα από την ίδια τους την ξεδιαντροπιά! Που την κάνουν σημαία! Την κάνουν έμβλημα! Την χρησιμοποιούν σαν προπέτασμα καπνού! Αφού τους τελειώσανε τα «καθρεφτάκια», τώρα βγάζουν στο μεϊντάνι τον ίδιο τους τον καθρέφτη και πουλάνε για «καθρεφτάκι» την ίδια τους την ασχήμια!

   Τώρα, λοιπόν, ανακαλύψανε ότι γύρω από τις ΜΚΟ έχει στηθεί «βιομηχανία» απάτης και αρπαγής. Τί μου λές; Σώπα! Μόνο που έχουν βγάλει κάλους τα χεράκια πολλών εργατών του Τύπου, δεκαετίες τώρα, έχει στερέψει το μελάνι εφημερίδων (της Realnews, της Αυγής, του Ριζοσπάστη συμπεριλαμβανομένων) χρόνια τώρα, να γράφουν και να ξαναγράφουν γι’ αυτές τις βρωμιές. Αλλά εκείνοι που τώρα παριστάνουν τους Ιαβέρηδες, παρίσταναν τις μωρές παρθένες...

Θ. Παφίλης στον «ΑΝΤ1»: Οι ΜΚΟ είναι στρατευμένες στην ΕΕ (VIDEO)Να καταργηθεί το αφορολόγητο πετρέλαιο που έχουν οι εφοπλιστές ζήτησε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».
Σχολιάζοντας την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων που είδε το φως της δημοσιότητας, ξεκαθάρισε ότι διαφεύγει το μεγαλύτερο θέμα.