Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Ξήλωσαν τις αφίσες του ΠΑΜΕ οι δήθεν «αντιεξουσιαστές»

Όλες τις αφίσες του ΠΑΜΕ ξήλωσαν, στο κέντρο της Αθήνας, οι δήθεν «υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου», δείχνοντας ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός τους.

Πρόκειται για τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές» που πραγματοποίησαν πορεία την Πέμπτη από το Μοναστηράκι έως τα Προπύλαια εκφράζοντας

Η «Επανάσταση των Γαριφάλων» δεν προσφέρεται... για κηρύγματα «κοινωνικής συνοχής»

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; 
'Η τι είδους τιμές μπορεί να αποτίσει στην «Επανάσταση των Γαριφάλων» ο επικεφαλής ενός κόμματος, που στόχο της ύπαρξής του έχει τη διαχείριση του καπιταλισμού και που για να τον πετύχει διαβεβαιώνει τους αστούς πως θα κάνει ό,τι περνά απ' το χέρι του για την ενσωμάτωση του λαού, τον παροπλισμό του εργατικού - λαϊκού κινήματος;

Ο Αλ. Τσίπρας βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία, όπως ανακοινώθηκε, με αφορμή την επέτειο της «Επανάστασης των Γαριφάλων» (25 Απρίλη 1974). Ενα κορυφαίο γεγονός που σημάδεψε τη σύγχρονη Ιστορία της χώρας αυτής και όχι μόνο.

Ν. Καραθανασόπουλος: Το δικαίωμα στη σταθερή εργασία θυσιάζεται στο βωμό της ανταγωνιστικότητας (VIDEO)
«Έχουμε άλλη μια πράξη, όπου το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρέπεια, θυσιάζεται στο βωμό της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας», τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA», για τις απολύσεις στο δημόσιο και τη διάταξη Μανιτάκη για τα ασφαλιστικά μέτρα, που αναμένεται να κατατεθεί τελικά μετά το Πάσχα.