Σελίδες

3 Φεβ 2019

"Documento" Γκεμπελισμού και αθλιότητας


Αβάντα στη Χρυσή Αυγή και κατηγορίες για “ρατσιστικό” ΠΑΜΕ με “αριστερίστικο” δεκανίκι από το Documento του Βαξεβάνη

Χυδαίο και άθλιο δίλλημα της «πρώτης φοράς Αρισερά»...











Ή θα αφήσεις να πεταχτεί το γειτονόπουλο στο δρόμο ή θα δυσκολευτείς να σπουδάσεις το παιδί σου!

Αυτό το χυδαίο δίλλημα έθεσε ο αντιπρόεδρος αυτής της άθλιας, αυτής της χυδαίας, αυτής της μιαρής και πανμίαρης και μιαρώτα της «πρώτης φοράς Αρισερά»! Ή θα αφήσεις να πάρουν το σπίτι του διπλανού σου ή θα κουρέψουμε τις δικές σου καταθέσεις. Ή θα αφήσεις να πετάξουμε στο δρόμο το παιδί του γείτονα και να το κάνουμε προσφυγόπουλο μέσα στην ίδια του τη χώρα ή θα δυσκολευτείς να σπουδάσεις το δικό σου, αφού από τα τριάντα χιλιάρικα, που με κόπο έβαλες στην τράπεζα, θα σου πάρουμε τα δέκα. 
Ο αντιπρόεδρος αυτής της άθλιας προβοκατόρικης κυβέρνησης ήξερε τι έκανε.

«Ανθολόγιο» εμβληματικών αντεργατικών παρεμβάσεων

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να συσκοτίσει την καθοριστική συμβολή του στην άθλια κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι, ισχυρίζεται ότι η εργασιακή ζούγκλα είναι κάτι που κληρονόμησε από τους προκατόχους του και τις «νεοφιλελεύθερες εμμονές» των δανειστών, το οποίο παλεύει «βήμα βήμα» να ανατρέψει...
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο διατήρησε άθικτο όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που διαμόρφωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά πάνω σε αυτό φόρτωσε νέα βαριά αντεργατικά μέτρα για να υπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου, νέες, πραγματικά «εμβληματικές» νομοθετικές παρεμβάσεις που έλυσαν ακόμα περισσότερο τα χέρια των καπιταλιστών για την ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων.
Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν τα εξής: