Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Απάντηση στους αρνητικούς κομπάρσους του κινήματος ...Αναδημοσιεύση απο το Redflyplanet
VIA : γλόμπινγκ
Σας παραθέτουμε παρακάτω, ένα Email περαστικού αναγνώστη, ένας απο αυτούς τους "αριστερούς" που έπαιξαν τον ρόλο του παρακράτους στο επεισόδιο με το ΠΑΜΕ στις 28/6 στην οδό Αμαλίας, ο οποίος θεωρεί γράφοντας Email στο Redflyplanet, πως απευθύνεται στο Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ (μάλλον δεν έχει τα κότσια να απευθυνθεί εκεί που πρέπει).

Παραθέτουμε το Email (στο οποίο έχουμε αφαιρέσει το όνομα του κυρίου) και του απαντάμε ύστερα ως Redflyplanet και όχι ως ΚΚΕ, με τον τρόπο που αρμόζει πλέον κατα την άποψή μας, να χτυπήσουμε αυτό το καρκίνωμα που κρύβεται κουκουλωμένο ή "κουκουλωμένο" στις πλατείες και σπέρνει αυταπάτες και ψευτοδιλήμματα στον εργαζόμενο λαό. 

Αλέκα Παπαρήγα για τους χαφιέδες προβοκάτορες των τελευταίων ημερών και την σχέση τους με το επίσημο κράτος.
ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μια επίκαιρη αποκάλυψη του «Ρ» από έγγραφα της ΕΥΡΩΠΟΛ, που ρίχνει φως στο πώς αξιοποιούνται, κατασκευάζονται, στρατολογούνται, πληρώνονται και ελέγχονται οι χαφιέδες.

Οξυνση της ταξικής αναμέτρησης.Το γεγονός είναι η 48ωρη απεργία, με τη σφραγίδα του ΠΑΜΕ.
Το καμίνι είναι οι χώροι δουλειάς εκεί όπου μέσα από τη σύγκρουση χτίζονται ταξικές συνειδήσεις.
Το βήμα μπροστά είναι το ισχυρό ΚΚΕ και η πάλη για τη λαϊκή εξουσία.
Αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχουν - δεν αναφέρονται στον αστικό Τύπο. Και δεν υπάρχουν γιατί:
Το γεγονός είναι ΕΝΑ: Η ΑΠΕΡΓΙΑ!
Επί 48 ώρες δόθηκε πραγματική μάχη σε χιλιάδες χώρους δουλειάς.
Η μάχη αυτή κερδήθηκε από τις ταξικές δυνάμεις, προσθέτοντας μια σοβαρή παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα της εργατικής τάξης.
Είναι μια ακόμα κατακτημένη βάση για τα επόμενα βήματα.
Ολα τ' άλλα είναι μέρος του σχεδιασμού της κυβέρνησης και της τάξης που υπηρετεί, της αστικής, για το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος.

Τί πέτυχε η "πλατεία";ΑΠΟ : Cogito ergo sum
Πριν λίγες μέρες, στις 7 Ιουνίου, με το κείμενο "Πάμε πλατεία (ακομμάτιστα);", κατέστησα σαφείς τις επιφυλάξεις μου σχετικά με την αποτελεσματικότητα του περίφημου "κινήματος των αγανακτισμένων". 
Για να μη γίνω απολύτως κυνικός, ρωτώντας "ποιο κίνημα;", ας δούμε τι μεσολάβησε από τότε ίσαμε σήμερα.

«Ιερή συμμαχία»...Από τα διάφορα ΠΑΣΟΚοειδή των μνημονίων μέχρι τον κ. Τάκη Θεοδωρόπουλο στα «Νέα» και από τον βουλευτή Δαβάκη, τομεάρχη Πολιτισμού της ΝΔ, μέχρι την «Καθημερινή», σχηματίστηκε μια «ιερή συμμαχία»...αγανακτισμένων για την «απρέπεια» του ΠΑΜΕ να αναρτήσει πανό στην Ακρόπολη.
*
Η μεν «Καθημερινή» στάθηκε στο ύψος της παράδοσής της. 
Το Δεκέμβρη του 1944 η μακαρίτισσα Ελένη Βλάχου διεμαρτύρετο και εμέμφετο τους ΕΛΑΣίτες επειδή προσπαθώντας με τα τουφέκια τους να σταματήσουν τα τανκς των Βρετανών - όπως ο εικονιζόμενος με φόντο τον Παρθενώνα - προκαλούσαν... ψυχολογικό σοκ στη γάτα της, στο Κολωνάκι.

Λιάνα Κανέλλη ~ Για τα επεισόδια της 29ης Ιουνίου 2011..Προβοκάτορες σε υπηρεσία...
Είναι γεγονός ότι στις δύο μέρες της 48ωρης απεργίας και των απεργιακών διαδηλώσεων του ΠΑΜΕ, (χτες στο Σύνταγμα ομάδες τραμπούκων συζητούσαν να χτυπήσουν το ΠΑΜΕ στην πλατεία, άλλωστε το προσπάθησαν και προχθές), οι οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων και τα ΜΑΤ σε διατεταγμένη υπηρεσία στράφηκαν με αγριότητα και τόνους χημικών κατά της λαϊκής κινητοποίησης έξω από τη Βουλή. 
Βρίσκονται στην υπηρεσία της κυβέρνησης, υπηρετώντας το σχέδιο τρομοκράτησης του λαού και του λαϊκού κινήματος. 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Οργανωμένο σχέδιο για να χτυπηθεί η λαϊκή κινητοποίηση.

Με ένα εκτεταμένο και καλά οργανωμένο σχέδιο και χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις καταστολής αλλά και τις σε διατεταγμένη υπηρεσία ομάδες κουκουλοφόρων και άλλους μηχανισμούς, η κυβέρνηση εξαπέλυσε χτες ένα άγριο χτύπημα κατά της λαϊκής κινητοποίησης. 
Ο στόχος να χτυπηθούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ δεν τους βγήκε, αλλά η επίθεση που εξαπολύθηκε από την κορυφή της πλατείας Συντάγματος στη 1.30 μετά το μεσημέρι, επεκτάθηκε με «χτύπημα στο ψαχνό». 

ΟΚΑΝΑ Φαρμακευτική καταστολή και με τη ... βούλα

Φυλλάδιο του Οργανισμού θεωρεί την εξάρτηση ανίατη και μη ιάσιμη ασθένεια
«Θεραπευτικά Προγράμματα Φαρμακευτικής Αντιμετώπισης της Εξάρτησης». Ο τίτλος αποκαλυπτικός για τον προσανατολισμό τους. Πρόκειται για το επίσημο φυλλάδιο του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), με το οποίο μετονομάζονται και επίσημα πλέον τα προγράμματα χορήγησης υποκατάστασης, επιβεβαιώνοντας τον προσανατολισμό τους στην αμιγώς φαρμακευτική καταστολή. Το φυλλάδιο κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης για επέκταση των προγραμμάτων αυτών στα νοσοκομεία και δομείται με 11 ερωταπαντήσεις.

Αδίστακτοι!Αδίστακτη κυβέρνηση μιας αδίστακτης πλουτοκρατίας.
Σε διατεταγμένη υπηρεσία. 
Ντελίριο. Μέσα και έξω από τη Βουλή.
Μέσα με τους 155 «νεκροθάφτες» του λαού. 
Εξω με τους επίσημους και παρακρατικούς μηχανισμούς του αστικού κράτους: 
Τις συμμορίες των κουκουλοφόρων και τα ΜΑΤ.
Πρωτοφανής αγριότητα. 
Μαζική τρομοκρατία
Ανελέητη βαρβαρότητα.


48ωρη Ιούνης 2011 part IΙ : Συμπεράσματα.


[δεν πρόκειται για επίσημη αφίσα του ΚΚΕ,
είναι πολιτικό μήνυμα του γλομπινγκ]“Ανω σχώμεν τας καρδίας” (!!!) Τάδε έφη πριν λίγα λεπτά ο νέος ρομανώφ του μεσοπροθέσμου Ευ. Βενιζέλος, εν μέσω κανονικού χημικού πολέμου στο σύνταγμα.
Η 48ωρη απεργία που λήγει σήμερα στις 12 τα ξημερώματα σηματοδοτεί κάτι: ότι οι αντιδράσεις θα γίνουν περισσότερες και πυκνότερες και το σύστημα, “οι άδικες και σκληρές κοινωνίες” (sic –Βενιζέλος στη βουλή) θα γίνουν σκληρότατες απέναντι στους βρωμιάρηδες απολογητές του καπιταλισμού, σ' αυτούς που κραδαίνουν στο χέρι το μεσοπρόθεσμο.
Οι ψευτοεπαναστάτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι διαφωνούντες και “αντάρτες” μπροστά στην απειλή της πολιτικής τους σταδιοδρομίας και των πιέσεων απ' τις τρόικες, δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι όπως φαίνεται στην ονομαστική ψηφοφορία. 

Απεργία, αίμα, δακρυγόνα...Τεράστιες ήταν οι απεργιακές διαδηλώσεις και σήμερα, 29/6. Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενων και λαού βγήκαν στους δρόμους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η κυβέρνηση κυριολεκτικά έχασε τη ψυχραιμία της. Εξαπέλυσε τα ΜΑΤ από το πρωί και σε συμπαιγνία με τους προβοκάτορες και πυρπολούσε με χημικά τον λαό ματοκυλώντας την Αθήνα μέχρι το βράδυ .
Μιλάμε για εγκληματικές επιθέσεις κατά του λαού. Χύθηκε αίμα από δεκάδες τραυματίες. Η κυβέρνηση όση νομιμοποίηση χάνει από τον λαό τη συμπληρώνει με τα ΜΑΤ και αντιλαϊκές επιθέσεις. Δεν άφησε τίποτα όρθιο. Είναι κυβέρνηση υπό πανικό, άρα άκρως επικίνδυνη. Να μη την αφήσουμε…