Σελίδες

28 Ιαν 2021

Η χουντικής έμπνευσης απαγόρευση των συγκεντρώσεων έγινε κουρελόχαρτο! Ηχηρό μήνυμα από το μαζικότατο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Μαζικότατο, δυναμικό, γεμάτο παλμό, το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που έγινε σήμερα στην Αθήνα, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στις κυβερνητικές απαγορεύσεις των συναθροίσεων, μήνυμα ενάντια στην καταστολή που η κυβέρνηση εντείνει και στα ΑΕΙ με το νομοσχέδιο Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη, διατράνωσε την απαίτηση να ανοίξουν τα σχολεία και οι σχολές με ασφάλεια.

Εργατοπατερικός κατήφορος χωρίς τέλος – Εξώδικο του ΕΚ Ρόδου στο ΚΚΕ!

 Αν δεν ήταν επικίνδυνοι και δεν είχαν κατσικωθεί στο σβέρκο της
εργατικής τάξης, θα ήταν απλώς γραφικοί. Όσο γραφικοί είναι οι ορκισμένοι αντικομμουνιστές που κάνουν λόγο για κο
υμμουνιστές και Κουμμουνιστικό Κόμμα. Οι ανυποψίαστοι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν εδώ το παρελθόν της υπόθεσης και το ποιόν του εργατοπατέρα Ψαρομπά.

Οι υπόλοιποι μπορούν να περάσουν κατευθείαν στο εξώδικο, που μένει στην ιστορία ως μνημείο εργατοπατερισμού.

Υλοποιώντας την απόφαση που πήρε η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ στη συνεδρίαση αυτής που έλαβε χώρα την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021,

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Με πρότυπο τη χούντα!!! Πλέον το λένε κι ανοιχτά…

 Η κυβέρνηση της ΝΔ, για να υπερασπιστεί την επιλογή της για την
πανεπιστημιακή αστυνομία, δεν διστάζει να επικαλεστεί ακόμα και την περίοδο της χούντας! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, έτσι είναι.  

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Παιδείας  Άγγελος Συρίγος, σε εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, επιδιώκοντας να απαντήσει σε προηγούμενη αναφορά για  σπουδαστικό της ασφάλειας, δήλωσε: 

«Ως προς το θέμα των αστυνομικών οργάνων με πολιτική περιβολή που αναφέρθηκε για το 1963, να θυμίσω ότι από το 1969 είχε ιδρυθεί μέσα στα πανεπιστήμια αστυνομικό τμήμα, τουλάχιστον στις πανεπιστημιουπόλεις. Επομένως υπήρχε αστυνομικό τμήμα, μέσα