Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Ψιλά τη σημαία σύντροφοι.
Για τη δολοφονία του σ. Κοτζαρίδη Δημήτρη .Θ.Κ.


Ας τα ξαναπούμε...Αλλοι «κατηγορούν» κι άλλοι «επαινούν» το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ ότι προχτές στο Σύνταγμα «προστάτεψαν τη Βουλή».
Και στη μια, και στην άλλη περίπτωση, στόχος αυτής της από πρώτη ματιά ερμαφρόδιτης συγχορδίας είναι να φέρουν το ΚΚΕ στα μέτρα τους και να το εμφανίσουν σαν «καθεστωτική» και «συστημική» δύναμη.
Το ενδιαφέρον είναι ότι μεταξύ των «εισαγγελέων - επαναστατών» και των «χειροκροτητών - νομοταγών» που συναπαρτίζουν το ασκέρι του αντιΚΚΕδισμού, συνωθούνται και εκείνοι που πέρσι το Μάη κατηγορούσαν (ή επαινούσαν) το ΚΚΕ γιατί «ήθελε - όπως έλεγαν - να καταλάβει τη Βουλή»...
*
Παρ' ότι όλος ο κόσμος είδε τι έγινε στο Σύνταγμα,
ας το επαναλάβουμε:

Καθείς εφ' ω ετάχθη.Ο «οίστρος» ορισμένων συντακτών της χτεσινής «Ελευθεροτυπίας» είναι αξιομνημόνευτος.
Ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψαν τα γεγονότα στο Σύνταγμα «υποδειγματικός»...
*
Αντιγράφουμε:
  • «Οσα διαδραματίστηκαν χτες το απόγευμα έξω από το Κοινοβούλιο, με συντεταγμένες ομάδες του ΠΑΜΕ που φορούσαν προστατευτικά κράνη να συγκρούονται με ομάδες κουκουλοφόρων και μη, φαίνεται πως είχαν εν μέρει προβλεφθεί από τα μέρη που διαπραγματεύτηκαν την τακτική που θα κρατήσουν».
Τι καταλαβαίνει από αυτό το απόσπασμα ο (προφανώς λιγότερο ευφυής από τον συντάκτη του) αναγνώστης; 

Σημαντικές μαρτυρίες επιβεβαιώνουν την προβοκάτσια.


Ο αδίστακτος δολοφόνος πετά την
εμπρηστική βόμβα στους διαδηλωτές
Καθημερινά γίνονται δεκάδες καταγγελίες από ανθρώπους που ήταν μάρτυρες σημαντικών γεγονότων που έγιναν πριν ή και κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης παρακρατικών σε διαδηλωτές την περασμένη Πέμπτη. Μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν το οργανωμένο σχέδιο για να χτυπηθεί η διαδήλωση.
Συγκεκριμένα:
1. Στην οδό Βουκουρεστίου και ενώ η περιφρούρηση της διαδήλωσης επιχειρεί να απωθήσει τους κουκουλοφόρους, τη στιγμή που οπισθοχωρεί, εμφανίζονται μέσα από στοά πέντε άνδρες που φορούν σιδερογροθιές που αρπάζουν διαδηλωτή και τον ξυλοκοπούν με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικά κατάγματα.
2. Το μεσημέρι της Πέμπτης, μία ομάδα από 180 - 200 κουκουλοφόρων με εξοπλισμό μπήκαν στο σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι», που βρίσκεται Λ. Αλεξάνδρας και Πανόρμου (σ.σ. απέναντι από το κτίριο της ΓΑΔΑ. 

Ο κόσμος της Αριστεράς ας βγάλει τα συμπεράσματά του....

Αναδημοσίευση από το σημερινό ΡΙΖΟ
«Τα χτεσινά άγρια επεισόδια στο Σύνταγμα (σελίδα 28)»
(σ.σ.: όχι η προβοκάτσια και η δολοφονική επίθεση, αλλά τα «άγρια επεισόδια»)

«μεταξύ αναρχικών και της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ (σελίδα 9)»
(σ.σ.: και όχι «μεταξύ» επιτιθέμενων προβοκατόρων και κουκουλοφόρων από τη μια μεριά και των αμυνόμενων διαδηλωτών από την άλλη)

τα προκάλεσαν (πάμε ξανά στη σελίδα 28) οι
«"στρατιωτικού τύπου" αντίληψη για τις λαϊκές κινητοποιήσεις»,
«τα νταβατζηλίκια»,
«οι ιδιοκτησιακές λογικές»,
«ο μαγαζακισμός»
του ΚΚΕ...

Επίσης: