Σελίδες

17 Δεκ 2013

Η αστική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μακρύς βραχίονας της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ των ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ

Γραμματεία Θεσσαλονίκης ΠΑΜΕ: Καταδικάζει τη φυλάκιση των Σ. Ζαριανόπουλου και Αν. Ανανιάδου

Την καταδίκη του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, μέλους της ΕΓ του ΠΑΜΕ και της Άννας Ανανιάδου, στελέχους του ΠΑΜΕ στο κλάδο των ΜΜΕ και δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» σε 6 μήνες φυλάκιση για τη συμβολική παρέμβαση του ΠΑΜΕ στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3, στις 17 Δεκέμβρη 2009, μέρα πανεργατικής απεργίας εκφράζει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ένα ακόμα επεισόδιο στην επιχείρηση καταστολής των ταξικών αγώνων ενάντια στη βαρβαρότητα του κεφαλαίου, του κράτους του και της δικαιοσύνης του εκτυλίχθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Το Ά Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενάντια στις μαρτυρίες ακόμα και των μαρτύρων κατηγορίας αλλά και την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα, καταδίκασε τους 2 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Αντικομμουνιστικό βλακόμετρο

Στην (ακροδεξιά) εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.
Σε σχετική κοκορομαχία ανακοινώσεων της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, για την πρόσφατη παρουσία του Τσίπρα στη Μαδρίτη, η εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε:
«Κομμουνιστικά, Σταλινικά απολιθώματα, με ακραίες θέσεις, απόγονοι των πιο σκληρών καθεστώτων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα έναν "άξιο υποψήφιο". Τα περισσότερα από αυτά έχουν ακραίες αντιευρωπαϊκές θέσεις. Τα κόμματα αυτά εξουσιοδότησαν τον κ. Τσίπρα να είναι υποψήφιος υπερασπιζόμενος θέσεις, όπως: την άμεση έξοδο των χωρών από το ΝΑΤΟ και την αντίθεση της ΕΕ με τις ΗΠΑ».


Ποιοί τα γράφουν αυτά; 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το γεγονός ξεπερνά τα όρια της πολιτικής απάτης. Οι σύνεδροι του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς έκλεισαν τις εργασίες του συνεδρίου τους στη Μαδρίτη τραγουδώντας «Η κόκκινη σημαία θα θριαμβεύσει, ζήτω ο κομμουνισμός και η ελευθερία» από το γνωστό Παντιέρα Ρόσα.
Οι σύνεδροι του ΚΕΑ, λίγο πριν είχαν ορίσει τον Αλ. Τσίπρα υποψήφιο για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν. Δηλαδή, για μια θέση - κλειδί στα όργανα της ΕΕ των μονοπωλίων. Θυμίζουμε ότι το ΚΕΑ αποτελεί ένα συνονθύλευμα απογόνων του ευρωκομμουνισμού και της «νεοαριστεράς», μεταλλαγμένων κομμουνιστικών κομμάτων με σοσιαλδημοκρατική στρατηγική, αρνητών της επαναστατικής πάλης, που θεωρούν ότι η ΕΕ μπορεί να γίνει φιλολαϊκή, πολλά από τα οποία έχουν πάρει μέρος σε κυβερνήσεις διαχείρισης του καπιταλισμού.