Σελίδες

7 Ιουλ 2019

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της 8ης Ιούλη

Η 3η έκθεση «ενισχυμένης εποπτείας» της Κομισιόν έρχεται να θυμίσει τις δεσμεύσεις της σημερινής και της επόμενης κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις και τα «προαπαιτούμενα» της αντιλαϊκής συμφωνίας. 
Μεταξύ αυτών:
— Πλειστηριασμοί στη λαϊκή κατοικία: «Η διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών προχωρά σε ολόκληρη την επικράτεια, αν και με κάπως επιβραδυνόμενο ρυθμό. 

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ μετράει!

Στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ, για να είναι πιο δυνατός ο λαός από την επόμενη μέρα, κυριολεκτικά κάθε ψήφος μετράει.
Εδώ δεν χωράει καμία δεύτερη σκέψη, καμία χαλαρότητα, ότι «έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα είναι γνωστό και προδιαγεγραμμένο». Προδιαγεγραμμένο είναι μόνο το ότι η αντιλαϊκή πολιτική θα συνεχιστεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ απαρέγκλιτα. Προδιαγεγραμμένο είναι το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που άνοιξε το δρόμο στη ΝΔ, αφού συνέχισε την πολιτική της, δεν θα είναι στην πλευρά του λαού την επόμενη μέρα ούτε θα βάλει μυαλό... Θα συνεχίσει να πολιτεύεται ως ο άλλος πόλος στο αντιλαϊκό πολιτικό σύστημα, θα στηρίζει τους στόχους των επιχειρηματικών ομίλων.