Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Περιστερίου για τον άδικο χαμό του 19χρονου άνεργου


Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του 19χρονου άνεργου που έχασε τη ζωή του άδικα σε έλεγχο εισιτηρίων, εκφράζει η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου. Παράλληλα καταγγέλλει την πολιτική που τσακίζει τα λαϊκά στρώματα και υπενθυμίζει ότι εγκαίρως το ταξικό εργατικό κίνημα είχε διεκδικήσει μέτρα ελάφρυνσης των ανέργων, όπως τα δωρεάν εισιτήρια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Περιστερίου:
«Η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του 19χρονου άνεργου νέου που χθες έχασε άδικα τη ζωή του σε έλεγχο εισιτηρίων σε γραμμή τρόλεϊ στο Περιστέρι.

«Νέα»-«Βήμα»: Πρωταγωνιστές και οργανωτές της αντιΚΚΕ προπαγάνδας και του χαφιεδισμού

Η αστική τάξη έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτη. 
Προκειμένου να υπερασπιστεί την εξουσία της, την ιδιοκτησία της, τον πλούτο που αποσπά από την εκμετάλλευση των εργαζομένων και να προωθήσει τους αντιλαϊκούς της σχεδιασμούς, χρησιμοποιεί τα πάντα για να αντιμετωπίσει το ΚΚΕ και το εργατικό - λαϊκό κίνημα: Ψέμα, συκοφαντία, προβοκάτσια, εξαγορά, παρανομία, εξορίες, δολοφονίες. 
Ενα από τα πιο ισχυρά της όπλα είναι οι εφημερίδες της και συνολικά τα ΜΜΕ που ελέγχει. Τα «Νέα» και το «Βήμα» των Λαμπράκηδων (από την εποχή του Ελ. Βενιζέλου) και τώρα του Ψυχάρη αποτελεί την αντικομμουνιστική δημοσιογραφική της ναυαρχίδα. 

Στην Καλαμάτα επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ΗΠΑ

«Έκλεισε» η συμφωνία στη συνάντηση Ομπάμα - Σαμαρά στο Λευκό Οίκο


Στην επιφάνεια έρχονται η μια μετά την άλλη οι λεπτομέρειες όσων συζήτησαν ο Α. Σαμαράς με τον Μπ. Ομπάμα, αλλά και οι υπουργοί Άμυνας των δυο χωρών, που συναντήθηκαν πρόσφατα στην Ουάσιγκτον. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, στις μεταξύ τους συναντήσεις προτάθηκε να αξιοποιηθεί αεροδρόμιο στην Ελλάδα για τη μεταστάθμευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV - Unmanned aerial vehicle), τα οποία χρησιμοποιούνται για κατασκοπευτικούς σκοπούς, αλλά και για επιθετικούς, αφού έχουν τη δυνατότητα να φέρουν όπλα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότερη περιοχή για την εγκατάστασή τους, είναι το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τους Αμερικανο-νατοϊκούς για τις αεροπορικές επιχειρήσεις ενάντια στη Λιβύη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η συμφωνία «έκλεισε» στη συνάντηση των υπουργών Άμυνας Ελλάδας - ΗΠΑ και προβλέπει τη μεταστάθμευση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών από βάση της Ιταλίας, όπου βρίσκονται σήμερα.

Ο ΔΟΛ... και ο Γκαίμπελς

α ΔΟΛ φος ...
«Τσαντίστηκε» ο ανώνυμος αρθρογράφος των «Νέων» γιατί τάχα ο «902.gr» διαστρέβλωσε όσα γράφτηκαν σε άρθρο την περασμένη εβδομάδα το οποίο με μεγάλη σαφήνεια, όπως ισχυρίζεται η παμπόνηρη γραφίδα, αναφερόταν στις επιθέσεις που εξαπολύθηκαν στο ΚΚΕ, στις αρχές της δεκαετίας του '90 και έλεγε επί λέξη... «ειπώθηκαν ή γράφτηκαν πράγματα που υπερέβαιναν κατά πολύ τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ή τη ΘΕΛΗΣΗ του ΚΚΕ να το πράξει (π.χ. Σχέσεις με την τράπεζα του Βατικανού, σχέσεις με εμπόριο όπλων και ναρκωτικών κ.ά.)» ...και τσαντίστηκε ο εν λόγω αρθρογράφος γιατί ο «902.gr» κατηγόρησε τα «ΝΕΑ» ότι υπονόησαν ότι το ΚΚΕ είχε σχέσεις με εμπόριο όπλων και ναρκωτικών...