Σελίδες

7 Ιουλ 2011

ΣΥΝΤΑΓΜΑ Αντικομμουνισμός, διαρροές, προβοκάτσιες...


Διαρροή κόσμου, κλίμα προβοκάτσιας και αντικομμουνισμός χαρακτηρίζουν τις τελευταίες συνελεύσεις «αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα. 
Χαρακτηριστικό ότι καταψηφίστηκε πρόταση «να καταδικάσει η λαϊκή συνέλευση την ατομική στοχοποίηση και τους προπηλακισμούς κατά βουλευτών». 
Υπερψηφίζονται προτάσεις όπως να πάνε με ντουντούκα στο σπίτι του Παπουτσή, εκφράζονται άλλες όπως «Να πάμε έξω από τα σπίτια των βουλευτών, να τους κάνουμε να φοβούνται».
Ταυτόχρονα στις συνελεύσεις προβληματίζονται γιατί η συμμετοχή του κόσμου φθίνει. 

Π.χ.: «Να προβληματιστούμε γιατί είμαστε τόσο λίγοι. Καταρχήν οι ομάδες με τις συνελεύσεις τους κουράζουν τον κόσμο», ή «Μειώνεται ο κόσμος, γιατί ενώ υπάρχει θέληση, δεν έχουμε στόχο, δεν ξέρουμε πού οδεύει. Θα ξεφουσκώσει επειδή δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Δεν ξέρουμε αν θέλουμε κυβέρνηση και ποια θέλουμε. Δεν ξέρουμε τι εννοούμε με την άμεση δημοκρατία. Ολοι να ερχόμαστε εδώ και να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις. Π.χ. εγώ είχα προτείνει κυβέρνηση προσωπικοτήτων».
Σημειωτέον ότι κυβέρνηση προσωπικοτήτων έχει προτείνει ο Καρατζαφέρης. 
Μετά τις απόψεις τους πώς να μην εμφιλοχωρεί στην πλατεία και ο αντικομμουνισμός; 
Ειπώθηκαν χαρακτηριστικά στις τελευταίες συνελεύσεις: 
«Δεν θέλω να είναι από πίσω μου το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. Αν ήθελαν αυτοί, ας φέρνανε εδώ κόσμο. Οι απόψεις τους φταίνε. Οχι η αγωνιστικότητα των παιδιών. Πολεμάνε με όπλα που έχουνε συντριβεί (...) Τα κόμματα είναι απαρχαιωμένα».
'Η «Να μπορέσουμε να καταφέρουμε τα κόμματα, η Παπαρήγα, ο Τσίπρας, ο Καρατζαφέρης (σ.σ: βολικότατο τσουβάλιασμα) να μην έχουν οπαδούς»...

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/7/11, 6:16 μ.μ.

    Μπράβο φίλε! Άντε και σ' ανώτερα. Να απαγορευθούν οι διαδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις των "αστών" χιμπατζήδων της πλατείας. Μόνο με το ΠΑΜΕ, λέει το ΚΚΕ. Μόνο με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, λένε οι τροϊκάνοι. ΠΑΜΕ. ΓΣΕΕ. ΑΔΕΔΥ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ. Και κάπως έτσι περνάμε στην απαγόρευση των "συναθρήσεων". Στην απαγόρευση του λόγου. Στο θρίαμβο της δημοκρατίας. σας...
    Συγνώμη, έχω το δικαίωμα να κλάσω; ή μήπως απαγορεύτηκε κι' αυτό, και δεν το πήρα είδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε (6:16 μ.μ.) πρώτα να διαβάζεις την ανάρτηση και μετά να αμολάς τις βλακείες σου.
    Χωρίς να διαβάσεις την ανάρτηση, χωρίς να παίρνεις θέση για τα αναγραφόμενα σε αυτή, γράφεις ένα σχόλιο με το οποίο κατατάσεσαι αυτοδίκαια στην συνομοταξία των προβοκατόρων.
    Απλά ανάρτησα το κατάπτυστο και χυδαίο σχόλιο σου για να αποδείξω για ακόμα μία φορά όσα ανάφέρονται στην ανάρτηση.
    Από φτηνές και ποταπές προβοκάτσιες δεν μασάμε.
    Αντε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/11, 3:20 π.μ.

    Ανωνυμε:
    οχι ρε συ ,κλασε ελευθερα....πανω στα "καρυδια" μου.Οπως τα λες ειναι!!!! Απο τη μια το ΚΚΕ ,απο την αλλη οι τροϊκανοι !!!!!Αφου τα ξερετε ρε μαγκες πως εχουν τα πραμματα, γιατι μας πρηζετε με "δημοκρατιες" ,και περιδιαγραμματων ;Διαλεχτε ταμπουρι ...ζωντανα !!!

    Τασο:
    παλι απαγορευσες τις "συναθροισεις" ,γαμω την ...αγανακτιση μου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε πρώτε:
    Απόφαση για τηνκατλαργηση κομμάτων-συνδικάτων η "πλατεία συντάγματος έχει πάρει εάν δεν κάνω λάθος. Αλλοι λοιπόν προσπαθούν να απαγορεύσουν ό,τι δεν ελέγχουν. Για να κανώ και έναν βαθύτατα πολιτικό χαρακτηρισμό, οι "αμεσοδημοκράτες του κώλου"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή