Σελίδες

24 Αυγ 2010

Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει!


   Eνημερώνοντας χτες τους δημοσιογράφους, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει θέμα νέων μέτρων για το 2010», ενώ κατηγόρησε και όσους αντιτίθενται στο «μνημόνιο», μιλώντας για «λογικές καταστροφής και άρνησης των πάντων, κάτι το οποίο δεν βοηθάει τον μεγάλο εθνικό αγώνα που δίνουμε ως λαός και ως κυβέρνηση». Ο ίδιος, σε μια προσπάθεια να καλλιεργήσει φρούδες προσδοκίες στο λαό, ισχυρίστηκε ότι το μνημόνιο«δεν είναι μια πραγματική κυβερνητική επιλογή», αλλά μια ενδιάμεση κατάσταση (!) για να καλύψει η χώρα τις δανειακές της ανάγκες, καθώς και ότι «όσοι δηλώνουν κατά του μνημονίου, το λιγότερο που κάνουν είναι να εξαπατούν τον ελληνικό λαό»!
   Περισσεύει το θράσος στην κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να παραπλανήσει το λαό και να γλιτώσει από την κλιμακούμενη κατακραυγή. Τον ίδιο σκοπό, άλλωστε, υπηρετούν και όσα παπαγαλάκια υποστηρίζουν ακόμα στους τόπους δουλειάς ότι «το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι μια παρένθεση»και πως «θα ξαναγίνει κόμμα σοσιαλιστικό»! Βλέπουν το λαό να τους γυρνάει την πλάτη και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον απειλήσουν, να τον τρομοκρατήσουν, να τον εκβιάσουν, να τον εγκλωβίσουν. Τώρα πρέπει να γίνει το βήμα το οριστικού απεγκλωβισμού! 
Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει, όπως δεν αλλάζει και η ΝΔ. 
Είναι κόμματα του κεφαλαίου, τις δικές του σύγχρονες ανάγκες υπηρετούν σήμερα με την πολιτική τους, όπως έκαναν πάντα. 
   Πρέπει να καταδικαστούν για τα δεινά που φορτώνουν στο λαό. 
Να τους κοπεί μια και καλή ο βήχας και η έπαρση ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τα εκατομμύρια των ανθρώπων του μόχθου που τους ψήφιζαν και τους ακολουθούσαν μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου