Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Με ξένα κόλλυβα...

Με μια φωτογραφία από κινητοποίηση για την Κοινωνική Ασφάλιση στην οποία διακρίνονται ξεκάθαρα μια σειρά στελέχη του ΚΚΕ διάλεξε η χτεσινή «Αυγή» να εικονογραφήσει το θέμα της που αναφέρεται στις κινητοποιήσεις ενάντια στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο τομέα. 
Πρώτος ανάμεσα στους εικονιζόμενους, μάλιστα, βρίσκεται ο σημερινός βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, εύκολα αναγνωρίσιμος και λόγω της ιδιότητάς του αυτής, προφανώς και στους συντάκτες της «Αυγής». 
Εντάξει, από τη μια είναι κατανοητό πως η εικόνα που παρουσιάζουν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο εργατικό κίνημα και τις κινητοποιήσεις του, δεν ενδείκνυται για προβολή στις σελίδες της εφημερίδας. 
Από την άλλη όμως, οι φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, με τα στελέχη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και βεβαίως τους βουλευτές του ΚΚΕ σε πρώτο πλάνο, δεν προσφέρονται για να διακοσμούν την «Αυγή». 
Και μιας και έχουν βάλει πλώρη να διαμορφώσουν ένα νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό, στα μέτρα των κυβερνητικών βλέψεων του ΣΥΡΙΖΑ, ας φροντίσουν να εικονογραφούν με αυτόν και με τα στελέχη του την εφημερίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου