Σελίδες

9 Οκτ 2012

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ - Tου Tυπογράφου Γιάννη Ν. Παληού


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Φίλες και φίλοι,
Το ΚΚΕ του 4,5% παλεύει να οργανώσει το λαό για να μπλοκάρει τα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης όταν ο ΣΥΡΙΖΑ του 27% ράβει υπουργικά κουστούμια και συναντά τον Ράιχενμπαχ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17 Ιουνίου φάνηκε σε πολλούς ψηφοφόρους του ΚΚΕ, αλλά και αριστερούς άλλων χώρων ως η μόνη ρεαλιστική διέξοδος από την κρίση. Μέσα σε ένα μήνα το ΚΚΕ έχασε 4% και τα άλλα αριστερά κόμματα σχεδόν εξαφανίστηκαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ λεηλάτησε την αριστερά με την οποία δήθεν έλεγε ότι, ήθελε να συνεργαστεί και μετά τις εκλογές ζητούσε και τα ρέστα. Πόσες φορές δεν άκουσα το επιχείρημα «Γιατί δεν ήρθατε πιο πολλοί σε μας να κερδίσουμε τη ΝΔ;».
Ας υποθέσουμε ότι το ΚΚΕ έχανε ακόμα 1,8% και έμενε εκτός βουλής και ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε πρώτο κόμμα. Με ποιους θα έκανε κυβέρνηση; Με το ΠΑΣΟΚ και τον ΚΟΥΒΕΛΗ ή με τον ΚΑΜΜΕΝΟ; Με αυτούς θα βγαίναμε από τα μνημόνια, που σήμερα μας φέρνουν κι άλλα; Το ΚΚΕ σήμερα δίνει λύση σε όσους διαφωνούν με τα μνημόνια. ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. Ο ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίσατε τι κάνει; Φτιάχνει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη της αριστεράς. ( Αυτή η έκφραση του Τσίπρα δε μάς θυμίζει Ανδρέα Παπανδρέου;) Λέει μισόλογα, πατάει σε δυο βάρκες, ναι στην ευρωζώνη, αλλά θα ανατρέψουμε τα μνημόνια. Προς τι οι συναντήσεις του ΤΣΙΠΡΑ με ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ και ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Το ΚΚΕ, με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις που διοργανώνει σε όλη τη χώρα, καλεί το λαό να αποδοκιμάσει μαζικά και να αντιπαλέψει τα βάρβαρα μέτρα που η κυβέρνηση του κεφαλαίου και η Τρόικα φέρνουν άμεσα για ψήφιση στη Βουλή.
 Εσείς, φίλοι και φίλες του ΣΥΡΙΖΑ του 27% δεν νιώθετε την ανάγκη να δυναμώσετε αυτή την προσπάθεια, ανεξάρτητα αν έχετε πολλές διαφωνίες με το ΚΚΕ και την ηγεσία του; Δε στεναχωριέστε που το κόμμα που ψηφίσατε και το κάνατε πανίσχυρο αρκείται σε μια αντιπολίτευση συναντήσεων και δημοσίων σχέσεων;

ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ, ΔΩΣΑΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, NA MHN ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.

Σας καλώ να δώσετε το «παρών» και να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ για την ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε., ΤΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. 
 
ΥΓ: *Δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ, ούτε εκφράζω τις θέσεις του με αυτά που γράφω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου