Σελίδες

11 Μαΐ 2012

Μαθήματα από Ες - Ες σε νήπια!!!


Μαθήματα «πατριωτισμού» και «ιστορίας» έδωσαν πρόσφατα υποστηρικτές των φασιστικών λεγεώνων της Ες Ες σε 3χρονα και 4χρονα παιδιά παιδικού σταθμού στη Λετονία, χώρα - μέλος της ΕΕ, που προάγει τον αντικομμουνισμό και το θαυμασμό στους φασίστες! Ντυμένοι με τις στολές των λετονικών λεγεώνων απόγονων των χιτλερικών Ες Ες ...παρουσίασαν στα παιδάκια όπλα, ρούχα και εξοπλισμό των αποβρασμάτων της λετονικής ναζιστικής λεγεώνας των SS και στη συνέχεια τα άφησαν να τα επεξεργαστούν... Με περίσσια χαρά η ιστοσελίδα του παιδικού σταθμού «Pucite» στη Λετονία περιέγραψε τους ναζιστές φασίστες ως «ήρωες» που πάλεψαν για την πατρίδα και την απελευθέρωσή της!

Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, στη Λετονία προβάλλεται ως επίσημη ιστορία στα επίσημα βιβλία, η θεωρία της λεγόμενης «σοβιετικής κατοχής», ενώ ενισχύεται καθημερινά ο αντικομμουνισμός. Απαγορεύεται η δράση του κομμουνιστικού κόμματος, η χρήση συμβόλων και επιχειρείται με κάθε τρόπο η παραχάραξη της Ιστορίας. Στη Λετονία η βουλή έχει ήδη αποκαταστήσει επίσημα τα Ες Ες, απονέμοντας συντάξεις στα επιζώντα μέλη τους, ενώ η 16 Μάρτη (επέτειος της πρώτης επιχείρησης των λετονικών Ες Ες κατά των στρατευμάτων του Κόκκινου Στρατού) έχει καθιερωθεί ως «ημέρα του Λετονού στρατιώτη». Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά, την περίοδο 1941-1945 με τους ναζί συνεργάστηκαν περίπου 160 χιλιάδες άνθρωποι, που ευθύνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στα ναζιστικά στρατόπεδα, που υπήρξαν στη Λετονία, αλλά και την εξόντωση Σοβιετικών ανταρτών κι αιχμαλώτων, κάψιμο χωριών κ.ο.κ. Τα ναζιστικά στρατιωτικά σώματα συντρίφθηκαν από τον Κόκκινο Στρατό τον Απρίλη του 1945.
Αυτά είναι τα ιδανικά της «δημοκρατίας» και της «ελευθερίας» που έφερε η ανατροπή του σοσιαλισμού στη Λετονία χώρα που ανήκε στην ΕΣΣΔ, και όλοι οι θιασώτες της ΕΕ μπορούν να ...υπερηφανεύονται για την αναστήλωση του φασισμού, που κατά τα άλλα αναρωτιούνται πώς εξηγείται η άνοδός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου