Σελίδες

11 Μαΐ 2012

Αντικομμουνιστικό παραλήρημα των Χρυσαυγιτών στο ΣΚΑΪ


Σε ένα πρωτόγονο αντικομμουνιστικό παραλήρημα επιδόθηκαν, χτες, δύο στελέχη της «Χρυσής Αυγής» μέσα από το τηλεοπτικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπου και έδωσαν συνέντευξη για περίπου μία ώρα. Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης ανέπτυξαν με λεπτομέρεια κάθε πλευρά της αντιδραστικής, φασιστικής τους αντίληψης. Και ως γνήσια τέκνα του καπιταλιστικού συστήματος, έδωσαν τα ρέστα τους απέναντι στο βασικό τους αντίπαλο, το ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση του Ν. Ευαγγελάτου για το ρόλο του Χίτλερ και πώς οι ίδιοι τον κατατάσσουν, η απάντηση ήταν: «Εχω την άποψη ότι το 1941 αυτοί που πολεμούσαν τους Γερμανούς στα οχυρά του Μεταξά ήταν οι Ελληνες εθνικιστές. Οι κομμουνιστές εκείνη την εποχή ήταν σύμμαχοι των Γερμανών του Χίτλερ και έκαναν την πάπια. Η ηγεσία του ΚΚ δεν πολέμησε τους εισβολείς. Εβγαλε επίσημη ανακοίνωση που είπε ότι ο πόλεμος του Μεταξά είναι κατακτητικός». Η συκοφάντηση του ΚΚΕ και η διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας είχαν και συνέχεια:
«Από την Ακροναυπλία, όταν οι Γερμανοί εισέβαλαν και κατέλαβαν την Ελλάδα, βγάλανε τα μέλη - στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος,
τους κρατουμένους στην Ακροναυπλία, τους έβγαλαν έξω ως Βούλγαρους οι Γερμανοί. Και όταν ένα χρόνο μετά έγινε η εισβολή - μερικούς μήνες μετά - έγινε στη Σοβιετική Ενωση, τότε αποφάσισαν οι κομμουνιστές να πάρουν τα όπλα στην Ελλάδα». Τόσα πολλά ψέματα από τους απόγονους του Γκαίμπελς.
Τα παραπάνω προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου και μέλους της ΚΕ του Κόμματος, Μάκη Μαΐλη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:
«Οι κύριοι εκεί ανέφεραν διάφορα για το ΚΚΕ. Λοιπόν, αυτά τα έχουμε ακούσει εδώ και δεκαετίες από όλους τους συνεργάτες των Γερμανών στην Κατοχή.
Οι οπαδοί, ένθερμοι, του Χίτλερ, απόγονοι του οποίου είναι οι κύριοι και το κόμμα τους, είναι οι κουκουλοφόροι της Κατοχής που κατέδειξαν τον κόσμο στους Γερμανούς και τους εκτελούσαν. Η Κομματική Οργάνωση της Αθήνας - μόνο - στα χρόνια της Κατοχής, έχει τα μέλη της, 5.500 νεκρούς κομμουνιστές, μόνο τα μέλη της. Δε μιλάω για οπαδούς του Κόμματος, μέλη του ΕΑΜ, οπαδούς του ΕΑΜ, πράγματα τα οποία τα γνωρίζει ολόκληρος ο κόσμος. Αυτά είναι απαράγραπτες περγαμηνές και όσο κανείς και αν διαφωνεί με την ιδεολογία του ΚΚΕ, οφείλει να τις αναγνωρίζει, εκτός αν είναι Γκαίμπελς. Μόνο ο Γκαίμπελς δεν μπορεί να την αναγνωρίζει».
Από την πλευρά τους, τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» ζητούσαν επίμονα και καθ' όλη τη διάρκεια της παρέμβασης του Μ. Μαΐλη να καταδικάσει τον Στάλιν για τον εκτοπισμό των Ελλήνων του Πόντου και τους χιλιάδες, όπως είπαν, νεκρούς. Ποια όμως η ιστορική αλήθεια;
«Λοιπόν, θα σας πω το εξής, κύριε - απάντησε ο Μ. Μαΐλης - που έχετε γίνει μαστόροι στη διαστρέβλωση και την παραχάραξη, αυτά τα οποία κατασκευάζει η CIA και οι διάφοροι πράκτορές της και διαδίδουν και εσείς αναπαράγετε σε βάρος των Ελλήνων, λοιπόν τους Ελληνες που εστάλησαν από εδώ στην Ουκρανία για να χτυπήσουν την Οχτωβριανή Επανάσταση, τη σοβιετική εξουσία».
Οσο για τους Πόντιους που ανέφεραν, αυτοί ήταν συνεργάτες των Γερμανών. «Συνεργάτες των Γερμανών κατά την εισβολή στη Σοβιετική Ενωση το 1941, μαζί με Ρώσους δοσίλογους, βεβαίως ο σοβιετικός λαός τους αντάμειψε όπως αντάμειψε και εδώ με τον ίδιο τρόπο. Αυτούς στους οποίους αναφέρθηκαν οι κύριοι, ήταν αντεπαναστάτες τους οποίους χτύπησαν και Ελληνες που ήταν στον Κόκκινο Στρατό. Ηταν οι αστοί που ήθελαν να ξαναφέρουν τη γη στην ιδιοκτησία εκείνων που εκμεταλλευόντουσαν άθλια εκατομμύρια ανθρώπους, μουζίκους. Αυτοί είχαν συνασπιστεί για να ανατρέψουν τη σοβιετική εξουσία και μαζί τους και Ελληνες αστοί. Αυτούς τους χτύπησαν μαζί με τον Κόκκινο Στρατό και Ελληνες εργάτες και αγρότες.
Και, τέλος, το συγκεκριμένο κόμμα είναι γέννημα του καπιταλιστικού συστήματος και είναι μεγάλο θράσος οι θιασώτες του Χίτλερ και του Νταχάου, οι υμνητές του Νταχάου, να απευθύνονται στο ΚΚΕ και να το καθυβρίζουν. Είμαστε περήφανοι που υπερασπίστηκε την εργατική τάξη και το λαό της Ρωσίας εναντίον των κουλάκων και των καπιταλιστών που εσείς σήμερα ερχόσαστε και υπερασπίζεστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου