Σελίδες

5 Δεκ 2011

Βρείτε τις διαφορές…



«Σε κρίσιμες ώρες για τη χώρα μας δεν μπορεί κανείς να παίζει (…)για να καλύψει μια λάθος επιλογή του, όπως αυτή να ‘’προστατεύσει’’ τη Βουλή, μην αφήνοντας να περάσει κανείς ή να πλησιάσει κοντά (κάτι που το έκανε και το Μάη του 2010) λειτουργώντας ως ιδιοκτήτης της συγκέντρωσης. (…)
Οσο για τις προβοκάτσιες αλλά και τους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, αυτά είναι κύρια χαρακτηριστικά του ΚΚΕ».
Από άρθρο του Γ. Καρατζαφέρη

«Αυτοί που ξεκάθαρα έδρασαν δίπλα στους…..κρατικούς, κατασταλτικούς μηχανισμούς ήταν τα μέλη του ΚΚΕ! (…) – Tο ΚΚΕ – που αντιτίθεται
ΔΗΘΕΝ στη μνημονιακή πολιτική – ήταν σε συνεννόηση με την αστυνομία για τη διαφύλαξη της Βουλής; – Γιατί οι μπολσεβίκοι παρίσταναν τους… φύλακες των «χειμερινών ανακτόρων» την πιο κρίσιμη ημέρα για τα δικαιώματα των εργαζομένων»;
Από ανακοίνωση της “Χρυσής Αυγής”

«Αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά (20-10-11) γεγονότα στο Σύνταγμα είναι το ΚΚΕ. Η απόφασή του να μονοπωλήσει τη διαδήλωση στο Σύνταγμα και να καταλάβει μονοπωλιακά το πάνω διάζωμα (Β. Αμαλίας) πάρθηκε για λόγους τηλεοπτικής και πολιτικής υπεραξίας και ήταν μία πράξη επιθετική απέναντι στην κοινωνία. Αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση του κόσμου προς τη Βουλή. Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί».
Από ανακοίνωση της “Αντιεξουσιαστικής Κίνησης”

Τι είναι αυτό που τους ενώνει; 
Μα φυσικά το μίσος για τους κομμουνιστές και το ταξικό κίνημα. 
Καθόλου παράξενο.
Είναι εχθροί του λαού και το απέδειξαν και πάλι κατά τη διάρκεια των γεγονότων της 48ωρης απεργίας, καθώς και με την πολιτική κάλυψη που παρείχαν στους προβοκάτορες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου