Σελίδες

3 Αυγ 2011

Δώστε μαστούρα στον λαό, μπας και γλυτώσετε απο την οργή του .



Αναδημοσίευση απο: γλόμπινγκ
Δεν μας φτάνει που μας ποτίζουν καθημερινά τον εγκέφαλο - μέσω των αστικών μέσων ενημέρωσης - με τόνους απύθμενης ηλιθιότητας και σωρεία αντεπιστημονικών και χαλκευμένων δεδομένων ... αλλά δρομολογούν την σταδιακή αποποινικοποίηση της μαστούρας και του σώματος (εαν δεχτούμε πως το πρώτο αποτελεί την μαστούρα του πνεύματος).

Όπως διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία και σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, προωθείται νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικώνενώ η προμήθεια, η κατοχή και η καλλιέργεια ναρκωτικών για προσωπική χρήση θα μετατραπεί σε πταίσμα. 

Επίσης στο ίδιο νομοσχέδιο προβλέπεται η διαβάθμιση των ποινών για τους διακινητές.


Με λίγα λόγια, ελευθερώνεται το πεδίο για χιλιάδες νέους και εργαζόμενους, αντί να αντιστέκονται, να οργανώνονται και να αγωνίζονται για το μέλλον τους, να μαστουρώνουν όσο θέλουν, όποτε θέλουν και μάλιστα να τα καλλιεργούν στα μπαλκόνια και στις αυλές τους. Μάλλον η εξουσία ευελπιστεί πως με αυτόν τον τρόπο οι νέοι και οι εργαζόμενοι, θα αναπληρώσουν τα όνειρά που τους κλέβει το εκμεταλλευτικό μας σύστημα, με οράματα για ιπτάμενους ροζ ελέφαντες ...

Για το τι έχουν στο νου τους οι αστοί και οι εξουσιαστές μας, ως προς την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας, αρκεί να δει κάποιος μια απο τις χιλιάδες χολλυγουντιανές νεανικές ταινίες αποβλάκωσης, όπως το American Pie, στο οποίο οι νέοι φοιτητές ανήκουν σε αδελφότητες όπου μαστουρώνουν όλη μέρα και το μόνο που τους απασχολεί είναι τα σιλικονάτα βυζιά της διπλανής φοιτήτριας.


Εμείς σε αυτό απαντάμε  

ΟΧΙ 
σε όλα τα ναρκωτικά.
στο διαχωρισμό «σκληρών» και «μαλακών».
στην αποποινικοποίηση του χασίς.
στα προγράμματα υποκατάστασης που συντηρούν και δε θεραπεύουν.
στην ιδιωτικοποίηση της απεξάρτησης.

ΖΗΤΑΜΕ 

Πολιτική «μείωσης της ζήτησης» και «μείωσης της διαθεσιμότητας» και όχι «πολιτική μείωσης της βλάβης».
Αύξηση των κονδυλίων για κοινωνική πολιτική και εφαρμογή πανελλαδικού αντιναρκωτικού σχεδίου δράσης, που να βασίζεται στο τρίπτυχο πρόληψη - θεραπεία - επανένταξη.
Ανάπτυξη των προγραμμάτων πρόληψης και θεραπευτικών προγραμμάτων στο επίπεδο των αναγκών της χώρας.
Περισσότερες προσλήψεις προσωπικού στις ήδη υπάρχουσες μονάδες απεξάρτησης.
Οικονομικά, επιστημονικά κίνητρα στους εργαζόμενους στην απεξάρτηση.
Πολιτική για την κοινωνική επανένταξη με ιδιαίτερη μέριμνα και μέτρα για εργασιακή προοπτική.
Η ευθύνη της πολιτικής να βρίσκεται αποκλειστικά στο κράτος που πρέπει να έχει και την ευθύνη επιχορήγησης και στήριξης των προγραμμάτων

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/8/11, 2:22 μ.μ.

    Κατηγορηματικά αντίθετο είναι το ΚΚΕ στο νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, που παρουσίασε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

    Το ΚΚΕ καλεί το λαό να αντιδράσει αποφασιστικά «ενάντια στην καταστροφή και τον όλεθρο που ετοιμάζουν για τη νεολαία και τα παιδιά μας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

    «Η νομιμοποίηση των ναρκωτικών που εξήγγειλε η κυβέρνηση με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού», προσθέτει το κόμμα.

    «Τα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται, δεν είναι ελεύθερη επιλογή κανενός, ούτε αρρώστια», συμπληρώνει, ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν κάνει λόγο « για πρόληψη, θεραπεία, επανένταξη», επισημαίνοντας ότι η ανάγκη για ένα αντιναρκωτικό μέτωπο είναι επιτακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/8/11, 8:44 μ.μ.

    Η χρονική στιγμή που επιλέχτηκε η πολιτική αυτή, συνδυασμένη με όλα τ' άλλα δεινά της κρίσης και των πολιτικών του μνημονίου, οδηγεί μεγάλο μέρος της νεολαίας κατευθείαν στη θολή και παθητική ζωή της μαστούρας.

    Στης χούντας το αλισβερίσι λεύτερο ήταν το χασίσι, ποτέ ο λαός να μην ξυπνήσει….Βαρναλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/8/11, 8:55 μ.μ.

    Υπάρχουν τουλάχιστον 2 ειδη καταστολής ή βίαιη καταστολή και η καταστολή με ναρκωτικές ουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/8/11, 10:27 μ.μ.

    Δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση το κάνει αυτό για το καλό μας ούτε ότι είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε να λύσουμε. Το περίμενα ότι θα γίνει αποποινικοποίηση γιατί το έχει δηλώσει ο Σόρος από τα πέρυσι και γιατί το σκαϊ επίσης από τα πέρυσι αρχίζει και δείχνει ντοκυμαντερ αντικειμενικά ίσως και υπέρ της κάνναβης και στην Ελλάδα μας κυβερνάνε υπάλληλοι της νεας τάξης μετά τον Καποδίστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/8/11, 10:30 μ.μ.

    Σύμφωνα με φετινά δημοσιεύματα οι Ναζί μαστούρωναν τους στρατιώτες τους στο ανατολικό μέτωπο, στο μέτωπο που διεξήχθει ο πιο αποφασιστικός αγώνας. Από ότι βλέπουμε οι αμερικάνοι δεν ήταν πρωτοπόροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ποιος κάνει copy paste αυτά που γράφουμε στο γλόμπινγκ:);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/8/11, 12:26 μ.μ.

    Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενη από τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας, στη μάχη κατά του κινήματος έριξε προς βοήθεια της καταστολής και τη ναρκω-καταστολή.
    Η νομιμοποίηση των ναρκωτικών που εξήγγειλε η κυβέρνηση, με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται, στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού.
    Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, στην Υγεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα.
    Τα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται, δεν είναι ελεύθερη επιλογή κανενός ούτε αρρώστια. Αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους χρήστες, τους ονομάζουν πρόβλημα.
    Τους καταδικάζουν να είναι για πάντα εξαρτημένοι με τη μεθαδόνη, που θα τη μοιράζει το ίδιο το κράτος, αλλά και ιδιώτες γιατροί και φαρμακεία. Για πρόληψη, θεραπεία, επανένταξη δε γίνεται κανένας λόγος.
    Η δημιουργία ενός αντιναρκωτικού μετώπου είναι επιτακτική ανάγκη. Η υπεράσπιση του δικαιώματος των χρηστών για θεραπεία δημόσια και δωρεάν είναι ζήτημα συνολικά του λαϊκού κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/8/11, 12:49 π.μ.

    Ο μαθητικός πληθυσμός της Ελβετίας κατέχει την τρίτη θέση και της Ολλανδίας την πέμπτη στην Ευρώπη στη χρήση παράνομων ουσιών, ενώ της Ελλάδας βρίσκεται στις τελευταίες (Πανευρωπαϊκή Ερευνα «ESPAD» 2007 για τη χρήση ουσιών στο μαθητικό πληθυσμό). Η χρήση ηρωίνης και οπιοειδών παρουσιάζει αύξηση στην Ολλανδία, ειδικά στις νεαρότερες ηλικίες. Η κάνναβη σχετίζεται με έναν αυξημένο αριθμό επειγόντων εισαγωγών σε νοσοκομεία, η χρήση της συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο ψυχωσικών διαταραχών και σχιζοφρένειας, αυξάνεται διαρκώς το αίτημα για απεξάρτηση από κάνναβη (Ετήσια Εκθεση του ΟΗΕ 2008).
    Αποκωδικοποιώντας ψέματα και ιδεολογήματα, ο στόχος τους μένει απογυμνωμένος. Να βάλουν στο χέρι το μυαλό και την ψυχή της νεολαίας. Να θεσμοθετήσουν ένα νόμιμο κοινωνικό περιθώριο, δημιουργώντας στρατιές μόνιμων και νόμιμων εξαρτημένων που θα μένουν αμέτοχες και αδρανείς απέναντι στην πολιτική λαιμητόμο που έχουν στήσει και κατακρεουργούν δικαιώματα, κατακτήσεις, ελευθερίες, την

    ΑπάντησηΔιαγραφή