Σελίδες

23 Οκτ 2010

Τι «πράσινοι», τι «μπλε», δύο υπάλληλοι με το ίδιο αφεντικό...


«ΝΟΕΜΒΡΗΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ»
- ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΕ
- Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΟΥ - ΩΡΑ ΙΕΡΗ
- ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ
- ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ
   Σε φτάσανε σε ολοκληρωτική εξαθλίωση. Σου τσαλαπατήσανε την αξιοπρέπεια για να σε κάνουν ζήτουλα και να κρέμεσαι απ' αυτούς. Τώρα η αξιοπρέπεια αγοράζεται και την πουλάνε σ' αυτούς που δεν την είχανε ποτέ.
Η προσωπικότητα και η αξία τώρα παίζονται στο μπαρμπούτι που τα ζάρια τα κρατάνε οι ίδιοι και ανάλογα με το ποιος κατ' αυτούς υποψήφιος προωθείται του τα κολλάνε ρίχνοντάς τα, για να τις αποκτήσει.
Σε όλα τα παιχνίδια τους οι κανόνες καθορίζονται πάνω στη βάση του πώς βολεύει το κεφάλαιο, με όργανά του τις εκάστοτε κυβερνήσεις που τα νήματα τα κουνάει η ελίτ των σκοταδιστών κι αυτοί είναι οι ίδιοι εκείνοι που με την ανοχή τους οι ανυποψίαστοι λαοί επέτρεψαν σ' αυτούς τους μακελάρηδες της Γης να γίνουν οι πάτρονες και επομένως ρυθμιστές της δικής τους μοίρας!

Είναι οι μόνιμοι και μοναδικοί εχθροί σου Ελληνα και όχι μονάχα εσένα, αλλά και για όλους στον κόσμο σαν εσένα. Είναι αυτοί που τώρα πάλι προσπαθούν να σε ξεγελάσουν και σε τούτες του Νοέμβρη τις εκλογές και όταν το καταφέρουν θα βγουν στα παράθυρα της TV να πουν ό,τι και στις βουλευτικές όταν κερδίζουν: «Εχουμε φρέσκια και ανανεωμένη την εντολή του λαού».
Τι «πράσινοι», τι «μπλε», δύο υπάλληλοι με το ίδιο αφεντικό που αποφασίζει πότε και πώς θα τους αλλάξει τη σκυτάλη, οπότε ανάλογα με το ποιος την κρατάει, προσλαμβάνει και την ή τις ξεσκονίστρες του με τις γνωστές αποχρώσεις ανοιχτές, σκούρες του μπλε, ή πορτοκαλολαχανιές.
   Μην τους αφήνεις λοιπόν να αποφασίζουν πια εκείνοι για σένα. Μην τους επιτρέψεις ξανά να κανονίσουν πότε, πώς, πόσο, πόσοι και ποιοι πρέπει να πεινάσουν, όπου με τη μάσκα του αρωγού κρατάνε ομήρους ολόκληρους λαούς για να μη σηκώσουν ποτέ κεφάλι!
Λαοί ή απλά οι όποιοι σκεπτόμενοι γι' αυτούς είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στο απάνθρωπο έργο τους.
Είναι παράσιτα και πρέπει από προσώπου Γης να τα εξαφανίσουν.
Οι πραγματικές και όχι προκάτ αξίες, σ' αυτούς είναι παντελώς ανεπιθύμητες, γιατί στέκονται συνεχώς απέναντί τους: «Δε συμβιβάζονται»!
Και δε συμβιβάζονται γιατί δεν είναι λάτρεις της επίκυψης! Αρα, δεν πρέπει να κυκλοφορούν μέσα στα πόδια τους. Δεν πρέπει, γιατί βλέπουν μακριά, ξέρουν πολλά και δε θέλουν μάρτυρες ή θεατές στα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά τους εγκλήματα!
Οι αξίες τα θέλουν όλα στο φως, άρα ενοχλούν, αφού αυτοί τα κάνουν όλα στο σκοτάδι.
Αυτό απαιτεί και τους ζητάει ο δικός τους ο θεός γιατί είναι αυτός που αντιπροσωπεύεται από το φονικό, το αίμα, το άδικο και που το όνομά του είναι: Μαύρο χρήμα! Το πιο αγαπημένο τέκνο του καπιταλισμού.
Ετσι, περάσανε την παρανομία στη νομιμότητα.
   Οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο για τους αδύνατους οικονομικά και τους αγωνιστές του μεροκάματου. Αυτός είναι και ο λόγος που τους έχουν φτιάξει με τζαμαρίες, ώστε να μπορούν να τις ανοίγουν ή να τις σπάνε οι ίδιοι, όποτε και όπως τους βολεύει.
Για όλο αυτό το κατάντημα που φέρανε τον τόπο μας θα πρέπει να αγωνιστούμε τώρα, όσο ποτέ!
Ενα μονάχα τους πονάει και αυτό είναι το κόκκινο βόλι!
Αυτό είναι το όπλο μας, αυτή και η δύναμή μας.
«Ψηφοφόρε, τα περιθώρια κλείσανε»
ΤΕΛΟΣ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ
ΕΙΝΑΙ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Μην τη χάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου