Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ...


by giorgis


 Μας κατάντησαν τριτοκοσμική μπανανία και το ομολογούν και οι ίδιοι!!! Και στην συγκεκριμένη περίπτωση το παραδέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας και όταν κατάλαβε την γκάφα του πήγε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας δημόσια συνειδητά ψέματα.

Ας τα πιάσουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. 
Καλεσμένοι στο δελτίο του Mega ,ο Γ. Πεταλωτής απ’ το ΠΑΣΟΚ και ο Κ. Μαρκόπουλος απ’ την Ν.Δ, είχαν αντιπαράθεση –απ’ αυτές τις συνηθισμένες κοκορομαχίες χωρίς νόημα- όταν κάποια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει: «Εχουμε δεσμευτεί στην Ευρώπη να ελέγξουμε τι γινόταν με τα παραποιημένα οικονομικά στοιχεία. Θα κάνουμε μια ανεξάρτητη αρχή στατιστικής υπηρεσίας, είναι δέσμευση μας και στην Ευρώπη και στους Ελληνες πολίτες να ανακαλύψουμε τι γινόταν τότε». 

Το πιάνει στον αέρα η Τρέμη και τον ρωτάει «Κύριε Πεταλωτή δεσμευτήκαμε στην Ευρώπη να κάνουμε Εξεταστική Επιτροπή»; 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας κάνει ότι
δεν ακούει και συνεχίζει να μιλάει για άσχετο θέμα, απευθυνόμενος στον βουλευτή της Ν.Δ., Κ. Μαρκόπουλο.

Η Τρέμη όμως δεν το προσπερνά και επιμένει στην ίδια ερώτηση: «Κύριε Πεταλωτή δεσμευτήκαμε στην Ευρώπη να κάνουμε Εξεταστική Επιτροπή»; 

«Βεβαίως» αναγκάζετε να απαντήσει ο Πεταλωτής.

Αναυδοι Τσίμας και Πρετεντέρης με μια φωνή τον ρωτούν «Που δεσμευτήκαμε»; 

«Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Που δώσαμε αυτή την διαβεβαίωση;» του απευθύνει  ερώτηση ο Πρετεντέρης. 

Πεταλωτής: Κύριε Πρετεντέρη, εσείς παρακολουθείτε και ενημερώνετε και τον κόσμο…

Πρετεντέρης: Ασφαλώς

Πεταλωτής: Μια απ’ τις δεσμεύσεις μας και δεσμεύσεις σε συζητήσεις που γίναν …

Πρετεντέρης: Που; Στο Μνημόνιο που;

Πεταλωτής: Ανατρέξτε στα δελτία σας λίγους μήνες πριν και θα δείτε ότι 
 έχει ειπωθεί αυτό και έχει ειπωθεί και από εμένα…

Το έπεξε μαλάκας ο Πρετεντέρης (τι άλλο να έκανε σαν κυβερνητικό φερέφωνο που είναι) και κατάπιε αμάσητα τον χαρακτηρισμό του ανημέρωτου δημοσιογράφου για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ενώ φανερά αμήχανη η Τρέμη δεν ήξερε πώς να χειριστή την πορεία που πήρε η συζήτηση.

(Ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί σε κάποιο μέλος της τρόϊκας να κάνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, ακούγεται πρώτη φορά δημόσια και ούτε σε κάποιο κυβερνητικό δελτίο Τύπου είναι γραμμένο. Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας οπότε έλεγε εν γνώσει του ψέματα, αφού του είχε ξεφύγει και το ομολόγησε. Παρασκηνιακά το έχουν συμφωνήσει μαζί με πόσα άλλα που δεν γνωρίζουμε. Και αυτό το επέβαλαν οι επικυρίαρχοι μας στην κατοχική κυβέρνηση του ΓΑΠ-Τσολάκογλου για να κάνουν καθαρό ότι έχουν τον πρώτο λόγο ακόμα και σε ζητήματα άνευ ουσιαστικής γ’ αυτούς σημασίας).

Για να ξεφύγει απ’ το αδιέξοδο που βρέθηκε η Τρέμη –Το MEGA είναι το βαρύ πυροβολικό της κυβερνητικής προπαγάνδας, οπότε δεν ήθελε με τίποτα να εκθέσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο- βρήκε την λύση στο «δεν έχουμε άλλο χρόνο» και άλλαξε θέμα.

Το ότι έχουμε μια κατοχική κυβέρνηση το παραδέχονται πια και οι αστικές εφημερίδες. Για του λόγου το αληθές ένα σχολιάκι απ’ το σημερινό «Ποντίκι»: 
«Στο φύλλο της προπερασμένης Πέμπτης (16/9) γράψαμε ότι ο Ντομινίκ Στρος-Καν "διέταξε"την κυβέρνηση να κλείσει στην φυλακή φοροφυγάδες και να συγχωνευτούν οι τράπεζες. Οσοι παρακολουθούν από κοντά την επικαιρότητα γνωρίζουν ότι μόλις προχτές πέρασε από το Υπουργικό Συμβούλιο νόμος του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη με ποινική αντιμετώπιση όσων δεν αποδίδουν ΦΠΑ, ενώ η συγχώνευση τραπεζών προωθείται τάχιστα».


ΠΗΓΗ : http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/09/blog-post_9545.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου